Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding
toppbilde

NTF Student

NTF Student skal formidle informasjon, ivareta studentmedlemmenes interesser, bidra til gjennomføring og videreutvikling av arrangementer og aktiviteter, samt bidra til medlemsverving.

logo NTF-S

Klikk her for å se kontaktsinformasjon til styret i NTF Studentlenke til et annet nettsted

Kontaktinformasjon:

NTF Student
Haakon VIIs gt 6, PB 2073 Vika, 0125 Oslo
E-post: student@tannlegeforeningen.no

Hold deg oppdatert om hva som skjer - følg NTF Student på Facebook!lenke til et annet nettsted

Studentforeningen er et eget organ i NTF på lik linje med lokalforeningene.

Studentforeningen er et bindeledd mellom de ulike lærestedene for odontologi, og være studentenes stemme i samfunnsdebatten og innad i NTF.

Leder i NTF Student representerer foreningen på NTFs ledermøte og NTFs representantskap med tale-, forslags- og stemmerett.

Sist oppdatert: 31. januar 2020