Tannhelsetjenesten omfattes ikke av nedstengningen som følge av mutert virus i Nordre Follo og nabokommunene

Helsedirektoratet har meddelt NTF at tannhelsetjenesten ikke omfattes av nedstengningen som følge av situasjonen med mutert virus i Nordre Follo og nabokommunene. Virksomhetene må gjøre sine egne vurderinger og tilpasse aktiviteten i tråd med myndighetenes bestemmelser og anbefalinger. Vi oppfordrer alle berørte til å følge med på informasjon fra myndighetene og også følge med på kommunens hjemmesider for oppdatert informasjon. NTF er i kontakt med Helsedirektoratet, følger situasjonen nøye og vil videreformidle informasjon som er relevant for tannhelsetjenesten.

Lukk melding

Lukk melding

Medlemsfordeler

fornøyde tannleger i team

Informasjon om tjenester, avtaler og andre fordeler som tilbys medlemmer av NTF

Som medlem av NTF har du tilgang på en rekke tjenester fra NTF, samt fordelaktige avtaler som foreningen og Akademikerne Pluss har forhandlet seg fram til.

Les mer om de ulike fordelene i boksene under

Sist oppdatert: 5. desember 2019