Bli kjent med årets kandidater!

Bilde

Det er på tide å stemme frem hvem som skal sitte i styret i NTF Student for 2023. Her kan du bli kjent med hvem du kan stemme på!

Styret NTF Student består av 8 medlemmer - to representanter valgt av og blant medlemmene ved hvert av de odontologiske lærestedene i Norge, og to representanter valgt av og blant medlemmene ved utenlandske læresteder. Der det har kommet inn forslag til mer enn to kandidater gjennomføres valget elektronisk per epost i løpet av desember.

UiT (3 kandidater)

Medlemmer registrert med UiT som studiested kan stemme frem to kandidater ved elektronisk valg som blir sendt ut per e-post. Husk å sjekke at du er registrert med riktig studiested og epost på "Min side"

Vera Tran, eksamensår 2025, UiT

Jeg opplever at NTF Student fremstår som en stemme for norske tannlegestudenters meninger og trivsel, og ønsker å stille til verv i foreningen for å bidra til det gode arbeidet som blir gjort. Som person føler jeg vervet kan passe meg bra. Sjenert og sky er en sjelden oppfatning av meg. Jeg er utadvendt, tillitsfull og effektiv, og mener jeg kan bidra til mye bra dersom jeg får sjansen!

Som studiestedets representant er jeg innforstått med at man må imøtekomme medelevers behov og ønsker, men også ha evne til å tenke rasjonelt og langsiktig. Jeg er løsningsorientert og er ikke redd for en utfordring. Jeg har erfart at jeg personlig og profesjonelt trives med ansvar. Jeg jobber raskt og effektivt uten at det går utover kvaliteten på arbeidet.

Jeg har i mine tre år som student ved UiT tatt del i styret i odontologforeningen. Jeg har funnet ut at det å være engasjert og ha verv er noe jeg synes er både gøy og givende. Jeg håper med dette at dere ønsker å gi meg en sjanse og en plass i styret.

Sofie Mathisen, eksamensår 2025, UiT

Jeg er 24 år og 3. års student her i Tromsø. Er østlending, men anser meg selv som nordlending. Alltid blid og glad, og sier sjeldent nei til en utfordring. Jeg har gjennom mine tre på studiet sett det fantastiske arbeidet til NTF student og har blitt både motivert og inspirert til å ta stafettpinnen videre!

Jeg er tillitsvalgt for kullet mitt, et verv jeg stortrives med. Men føler meg klar til å ta på meg et nytt og spennende verv. Jeg tror et verv i NTF student hadde passet meg godt, jeg liker ansvar og er pliktoppfyllende. Som representant for NTF student vil jeg sørge for å være et godt bindeledd mellom student og arbeidsliv. Jeg har masse engasjement og høy drivkraft til å jobbe for akkurat dette! Håper jeg får en sjanse til å bli med i styret.

Marte Grane, eksamensår 2024, UiT

Hei! Jeg heter Marte Grane, 27 år gammel og kommer fra Mosjøen.
Jeg går nå i 3. klasse ved universitetet i Tromsø, men har nylig flyttet til Tromsø fra Krakow etter å ha studert der i 3 år. Det gjør at jeg vet litt om både hvordan det er å studere i Norge og i utlandet, som forhåpentligvis kan komme godt med.

Jeg anser meg selv som utadvendt og inkluderende. Interessene mine består av både jakt og friluftsliv, men liker meg også godt på fest. Jeg har veldig lyst til å bli med i styret for å bli kjent med andre studenter fra andre studiesteder, og for å være med å gjøre studiehverdagen til tannlegestudenter enda bedre. Vil også gjerne bidra til å arrangere interessante og morsomme arrangementer i NTF.


UiB (5 kandidater)

Medlemmer registrert med UiB som studiested kan stemme frem to kandidater ved elektronisk valg som blir sendt ut per e-post. Husk å sjekke at du er registrert med riktig studiested og epost på "Min side"

Suhad Alzubi, eksamensår 2025, UiB

Hei! Jeg er Suhad Alzubi fra Tromsø, og studerer ved UiB. Jeg vil være en del av NTF Student stryet for å gjøre en positiv endring for tannlegestudenter, og jeg er veldig interessert i å få nye innblikk i tannlegeverden.

Et aktivt samarbeid mellom de ulike studiestedene er tydelig, noe som vekker engasjement i meg. Jeg ser at et slikt samarbeid vil fremme utviklingen av vår studieretning. En sterk side jeg liker å framheve ved meg selv, er at jeg liker å ta del i viktige diskusjoner og er flink til å se enkelt studentens behov. Interessen min for å være en del av styret vokste etter landsmøtet. Det var da jeg ble inspirert til være med på å gjøre en forskjell for studenter sammen med NTF.

Derja Awdi Husein-Omar, eksamensår 2025, UiB

Mitt navn er Derja Awdi, og jeg går 3.kull odontologi på UiB. Jeg ønsker å ta verv som styremedlem i NTF Student-styret. Dette er en unik mulighet til å vise engasjement for tannlegebransjen, ta del i det “utenomfaglige” og bli kjent med andre som utveksler erfaring, kunnskap og lidenskap for yrket og studenttilværelsen.

Jeg mener at jeg kan utgjøre en god rolle som representant for institutt for klinisk odontologi i Bergen. Dette er på bakgrunn av mitt ønske til å bidra med studiehverdagen til en tannlegestudent, og motivasjonen til å legge inn innsatsen som krever for å oppnå dette. Ikke minst, er det en glede å skape bekjentskap til andre studiesteder og medstudenter på tvers av landet.

Samuel Kildahl Stavland, eksamensår 2026, UiB

Eg er ein 28 år gammal gutt/mann som går 2.året odontologi i Bergen.
Eg er ein engasjert og positiv person, sosial og utadvendt. På fritida mi liker eg og synge i kor og spele fiolin, holde meg aktiv, og jobbe som tannhelsesekretær
på ein klinikk på Bømlo, som også er plassen eg er frå.
Mine tidligere erfaringer med verv innebærer; kulltillitsvalgt, representat i programutvalget ved institutt for klinisk odontologi, STUND-representat ved
første året for MEDOD, og har ledererfarling fra tidligere arbeidsforhold. De tidligere erfaringene har gitt mersmak og har gjort meg godt kjent med ansvarsbyrde, møteprotokoll og engasjement for mine medstudenter, og eg meiner desse tidligere erfaringene kan eg ta med meg inn i NTFs-styret.

Esther Varhaug, eksamensår 2025, UiB

Hei:) Jeg heter Esther Varhaug, går 3. året i Bergen - og stortrives i byen og med studiet. Jeg kommer opprinnelig fra Skien på Østlandet, og startet på studiet rett etter vgs - så er altså født i 2001 og er 21 år.

Jeg vil beskrive meg selv som positiv, engasjert og aktiv! Føler ikke det holder med mandag til fredag med 8-16 ++ med odontologi og studier, så vil gjerne henge meg med på noe annet også. Jeg har hørt så mye bra om NTF-S, så jeg prøver meg gjerne som styremedlem!

 

Kari Høgh Arnesen, eksamensår 2026, UiB

Mitt navn er Kari Høgh Arnesen, og jeg går 2. året på odontologi i Bergen.

Jeg søker som representant til styret i NTF Student fordi jeg ønsker å engasjere meg på vegne av tannlegestudentene, knytte nettverk med fremtidige kollegaer, og bli kjent med organisasjonsarbeid. NTF Student virker både lærerikt, spennende og givende!

Som person er jeg engasjert, ansvarsbevisst og positiv. Jeg ser hvor de trengs en innsats, og jobber for å oppnå gode resultater. Dette tror jeg er egenskaper som passer godt inn i styret i NTF Student.


UiO (2 kandidater)

Da det er to kandidater til to plasser vil det ikke gjennomføres valg i valgkretsen for UiO

Nada Elathamna, eksamensår 2026, UiO

Jeg så at NTF student søkte nye medlemmer for å ta over verv i styret, og jeg vil gjerne være med i et verv i NTF Student. På studiet er jeg generelt veldig aktiv i Odontologforeningen, da jeg har vervet som vertinne i hovedstyret. I tillegg innehar jeg også andre verv i hyttestyret og kiælderstyret, og sitter i redaksjonen i Tidens Tann. Jeg vil beskrive meg som en veldig engasjert person som ønsker at mine medstudenter skal ha en best mulig studiehverdag, noe jeg selv føler jeg kan bidra med.

Grunnen til at jeg vil være med i NTF student sitt styre er fordi jeg trives med å ha en innflytelse i studentenes studiehverdag, samtidig som jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg ser på dette som en perfekt mulighet for meg å bli kjent med de ulike studiestedene i Norge og bygge relasjoner med dem fra ulike steder. Det er viktig å kunne utveksle erfaringer med hverandre på tvers av universiteter, og jeg vil gjerne bidra til dette :)

Anna Maria Østbye, eksamensår 2025, UiO

Jeg heter Anna Maria Østbye, er 22 år og går andre året på tannlegestudiet i Oslo. Jeg trives veldig godt med å engasjere meg ulike verv, og er opptatt av at mine medstudenter skal ha det så bra som mulig. Nå for tiden er jeg blant annet i hyttestyret for tannlegehytta vår i Sørkedalen, og sitter i redaksjonen i Tidens Tann.

Jeg ønsker å være en del av NTF Student sitt styre, fordi jeg ser på det som en unik mulighet til å få et innblikk i hva som skjer på de ulike lærestedene, og ha innflytelse på hverdagen til mine medstudenter. I tillegg ser jeg på dette som en fantastisk mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av studiesteder og utveksle erfaringer med hverandre. Jeg ser frem til en morsom og lærerik opplevelse som styremedlem hos NTF Student!


Utenlandsstudenter (2 kandidater)

Da det er to kandidater til to plasser vil det ikke gjennomføres valg for utenlandsstudenter

Jasmina Sakanovic, eksamensår 2024, Krakow Polen

Hei! Jeg går 4. året odontologi ved universitetet i Krakow.

På videregående var jeg med i elevrådet, her var jeg spesielt aktiv innenfor operasjons dagsverk (også kjent som OD-dagen), hvor jeg og andre elever hadde ansvar. Via dette ble jeg valgt ut til distrikts komitéen i Telemark, hvor vi hadde ansvar for operasjon dagsverk på forskjellige videregående skoler i Telemark. Kan legge til at jeg var økonomiansvarlig ved skoleballet på Skien VGS.

Jeg synes NTF virker både lærerikt og givende, og det hadde betydd mye for meg om jeg kunne vært en del av styret. Håper jeg kan bidra som student i utlandet!

Andrea Stenseth Markeng, eksamensår 2024, Krakow Polen

Jeg heter Andrea Stenseth Markeng, er 25 år og studerer ved Jagiellonian University i Krakow, Polen. Jeg har nå sittet ett år i styret, og vil veldig gjerne sitte ett år til. Jeg håper på å kunne møte det nye styret og bli kjent med flere fremtidige kollegaer. Jeg har litt erfaring med organisasjonsarbeid fra tidligere og er behjelpelig med å utføre ulike oppgaver. Som utelandskontakt håper jeg at jeg kan også hjelpe andre medstudenter til å komme i kontakt med andre studenter ved de ulike studiestedene, samt være behjelpelig med å organisere ulike kurs etc. for studenter i utlandet.


Har du oppdatert medlemsinformasjon?

Odontologistudenter som er medlem i NTF kan stemme frem hvilke to kandidater som skal representere. Valget gjøres elektronisk per epost, og sendes ut til epostadressene som er registrert i NTFs medlemsregister. Logg deg inn på "Min side" for å sjekke at vi har riktig e-postadresse registrert.

Ikke medlem? Meld deg inn her!

Sist oppdatert: 16. desember 2022