Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Helsedirektoratet og FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten. FHI anbefaler forsterkede smitteverntiltak for alle pasienter ved alle aerosolgenerende prosedyrer i kommuner med smitterisikonivå 4-5. Se også nye anbefalinger ved smitterisikonivå 3.

Lukk melding
Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Lukk melding
toppbilde

Buskerud tannlegeforening

Logo Buskerud tannlegeforening

Velkommen til Buskerud tannlegeforenings nettsider!

Kontakt oss gjerne på buskerud@tannlegeforeningen.no

Klikk her for å se kontaktpersoner for Buskerud tannlegeforening

Buskerud tannlegeforening har en egen Facebookgruppe for medlemmer, hvor det blir lagt ut invitasjoner til kurs og møter, nyheter og annen relevant informasjon - Klikk her for å gå til Facebookgruppalenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Sist oppdatert: 9. desember 2020