Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding

Book en jurist på årets Vestlandsmøte

Q & A

Som et medlemstilbud kan kursdeltakere og andre medlemmer reservere tid med en av NTFs advokater under Vestlandsmøtet 2020.

Her vil det være mulighet for å få veiledning innen f.eks lønn- og arbeidsvilkår, kontrakter, arbeids- konflikter eller spørsmål om oppsigelser, ferie eller permisjon.

Timebestilling gjøres ved å sende epost til jus@tannlegeforeningen.no

Husk navn, medlemsnummer og hva saken gjelder. Vi anbefaler at eventuell skriftlig dokumentasjon av betydning for saken oversendes sekretariatet senest innen samme dato. Vi tar forbehold om å måtte avlyse tilbudet ved for få avtaler.

Frist for forespørsel om time er fredag 10. januar

Dersom det finnes ledige timer vil det også være muligheter for "drop in". Informasjon om dette vil settes opp i Grieg-hallen.

Sist oppdatert: 4. januar 2020