Nytt arbeidskurs i oral kirurgi og oral medisin

Bilde

NTF har gleden av å kunne tilby et nytt arbeidskurs i oral kirurgi og oral medisin høsten 2023. Kurset har begrenset med plasser og påmeldingsfrist 11. august, så meld deg på nå for å sikre deg plass!

Kurset er delt i tre deler.

Første del gjennomføres 29. august og består av digitale "live" forelesninger med Heming Olsen-Bergem og Tore Bjørnland fra NTFs lokaler. Her vil det være mulig å stille spørsmål til foreleserne om teorien, som omhandler indikasjonene for behandling, prosedyrer, komplikasjoner og medikamenter ved de vanligste oral-kirurgiske og oral-medisinske tilstander.

Del to er et praktisk kurs, hvor deltakerne melder seg på én av tre mulige kursdager:

Merk at de ulike kursdagene har ulike oppføringer og påmelding i NTFs kurssystem. Følg lenkene over for å melde deg på riktig dag.

NB: De praktiske kursene har kun 5 kursplasser hver og vil fylles opp fort - førstemann til mølla prinsippet gjelder, så være raskt ute hvis du ønsker å sikre deg plass.

Siste del er en felles, digital "etterlesning" (7. desember) der kursdeltagerne kan komme med spørsmål i forhold til kurset og få tips i forhold til egne pasienter eller planlagte inngrep og operasjoner.

For mer informasjon om faglig innhold og lenke til påmelding se NTFs kursoversikt

Påmeldingsfrist: 11. august 2023

Sist oppdatert: 4. juli 2023