Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding

Ny episode av Odontopoden om kompensasjonsordningen for foretak med vesentlig omsetningsfall

Bilde

Fra venstre: Programleder Øyvind Berdal, advokat i Tannlegeforeningen, Dag Kielland Nilsen og president i Tannlegeforeningen, Camilla Hansen Steinum.

Gjester i episoden er president Camilla Hansen Steinum og advokat i Tannlegeforeningens sekretariat, Dag Kielland Nilsen.

Koronakrisen har fått store økonomiske konsekvenser for tannhelsetjenesten.

I denne episoden av Odontopoden snakker vi om kompensasjonsordningen for foretak med vesentlig omsetningsfall.

Hva innebærer ordningen, hvordan benytter man seg av den, og hvorfor er det så viktig at tannlegene har høyeste dekning i ordningen?

Episoden finner du på SoundCloudlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu , Spotifylenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, Apple Podcastslenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og flere andre steder hvor du lytter til podcast.

Vi håper du også vil abonnere på episodene i din valgte podcastapplikasjon. Da får du varsel når det er publisert nye episoder.

Vi planlegger å lage nye episoder regelmessig, og vi hører gjerne fra deg som er medlem dersom du har forslag til tema, gjester eller andre innspill til Odontopoden.

Send en e-post til programleder Øyvind Berdal på ob@tannlegeforeningen.no.

Sist oppdatert: 6. mai 2020