Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Helsedirektoratet og FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten. FHI anbefaler forsterkede smitteverntiltak for alle pasienter ved alle aerosolgenerende prosedyrer i kommuner med smitterisikonivå 4-5. Se også nye anbefalinger ved smitterisikonivå 3.

Lukk melding
Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Lukk melding
toppbilde

Troms tannlegeforening

Velkommen til Troms tannlegeforenings nettsider!

Kontakt oss gjerne på troms@tannlegeforeningen.no

Foreningen har ca. 220 medlemmer, omtrent likt fordelt på offentlig ansatte og privat praktiserende.

Troms tannlegeforening søker å bidra til kvalitet i tannhelsetjenesten ved å samle tannlegene til faglige og standspolitiske møter. Foreningen representerer tannlegene lokalt overfor publikum og myndigheter.

Sist oppdatert: 3. februar 2020