Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding
toppbilde

Oppland tannlegeforening

Velkommen til Oppland tannlegeforening sine nettsider!

Oppland tannlegeforening ønsker å tilby våre medlemmer et variert kurstilbud i tillegg til det som finnes av tilbud i sentral regi.

Målet med lokalforeningen er å skape arenaer der vi dyrker kombinasjonen av kompetansevedlikehold og kollegialt samhold.

Kontakt oss gjerne på oppland@tannlegeforeningen.no

Oppland tannlegeforening har en egen Facebookside for medlemmer, hvor det blir lagt ut invitasjoner til kurs og møter, nyheter og annen relevant informasjon - Lik Oppland tannlegeforening på Facebooklenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Sist oppdatert: 3. februar 2020