Digitalt kurs i endodonti ble en suksess!

Bilde

Godt "oppmøte" på digitalt kurs

I går kveld ble det arrangert digitalt kveldskurs for våre medlemmer! Totalt 25 deltakere satte seg ned en onsdag ettermiddag, fra Stjørdal i sør til Rørvik i nord.

I studioet på Trekanten i Levanger satt kursnemda, med Greger Fostad i spissen, som foredragsholder i lys av sin spesialistutdannelse i endodonti. Ida Brenne Lundh og Kyrre Aas Hustad tok seg av det tekniske, stilte spørsmål fra "salen" og førte diskusjon med Fostad.

Før foredraget tok kursnemda inn påtroppende fylkestannlege Bjørnar Hafell for et kort intervju. Der fikk han introdusere seg selv og svare på spørsmål om tiden han går inn i som fremste leder av DOT i Trøndelag. Han forklarte sitt mandat og satsningsområder i fylkeskommunen i årene som kommer. Han fikk også anledning til å snakke om saker som han brenner ekstra for, blant annet TOO-ordningen, som er under stadig utvikling. Han ønsker også å jobbe konstruktivt inn mot de gruppene av pasienter som faller utenfor. Dette gjelder spesielt barn som av ulike årsaker ikke klarer å motta tannbehandling.

Selve kurset tok en times tid, og uten tekniske problemer. Det var tydelig at deltakerne var vant til formatet.

Takk til Greger Fostad som kursgiver og takk til påtroppende fylkestannlege Bjørnar Hafell som stilte til intervju.

Kursnemda synes det var givende og gøy å kunne gjøre et kurs på digital plattform - dette ga mersmak!

Kom gjerne med tips til andre tema som kan være egnet for kurs på nett: kurspamelding.nttf@gmail.com

Nå ser NTTF fram mot høsten, der planen er å arrangere et fysisk Årsmøtekurs. Vi har allerede mottatt gode tips og er i kontakt med aktuelle kursholdere, men kom gjerne med innspill dersom det er noe dere ønsker å lære på Årsmøtekurset 2021.

På vegne av kursnemda,

Kyrre Aas Hustad

Sist oppdatert: 22. april 2021