5 gode grunner til å delta på NTFs landsmøte 2023

Er du usikker på om du skal delta på NTFs landsmøte 2023? Her er noen gode grunner til å melde seg på:

  1. Oppdatert kunnskap og faglig utvikling: Tannhelsefeltet er stadig i utvikling med nye teknologier, behandlingsmetoder og forskningsfunn. Landsmøtet gir tannleger og resten av tannhelseteamet muligheten til å holde seg oppdatert på fremskrittene innen oral helse og odontologi, og faglig påfyll for båe privatpraktiserende, klinikkeiere og ansatte i pffentlig sektor. Foredragsholdere fra inn- og utland tilbyr et bredt spekter av forelesninger og interaktive sesjoner som gir deltakerne innsikt i teknikker, utstyr og materialer i moderne tannbehandling.

  2. Kliniske tips og triks: Mange av foredragene inkluderer praktiske tips og triks som kan hjelpe med å forbedre din daglige praksis, fra materialvalg til prosedyreteknikker. Ved å lære av erfarne kolleger og eksperter kan du forbedre dine kliniske ferdigheter, bedre behandlingsresultatene, samt øke effektiviteten og pasienttilfredsheten.

  3. Tverrfaglig perspektiv: Flere foredrag legger vekt på tverrfaglig samarbeid mellom allmenntannlegen og spesialisten, og mellom ulike medlemmer av tannhelseteamet. Dette er viktig for å kunne tilby helhetlige og effektive løsninger til pasientene, med mål om et optimalt behandlingsresultat.

  4. Nettverksbygging og sosialt samvær: Landsmøtet og Nordental gir også en flott mulighet for å bygge nettverk med leverandører og andre fagfolk innen odontologi. Å etablere forbindelser med kolleger kan føre til nye samarbeidsmuligheter, kompetansedeling og økt trivsel i arbeidshverdagen. De sosiale arrangementene, slik som messemingling og landsmøtefesten, gir deg også mulighet til å treffe igjen tidligere kullinger, og bli bedre kjent med dine kolleger.

  5. Gjør en god deal: Nordental er den største møteplassen for den norske dentalbransjen, og en god mulighet for å benytte seg av spesialtilbud. Møt de rundt 100 utstillerne og få en personlig demonstrasjon av det siste innen leverandørenes produkter og tjenester, og en oversikt over hvilket utstyr som finnes på markedet.

For å oppsummere: NTFs landsmøte er en unik mulighet for hele tannhelseteamet til å møtes, og holde seg oppdatert og investere i egen kompetanse.

Meld deg på i dag på www.NTFsLandsmote.no Lenke til et annet nettsted.

PS: Husk frist for lav påmeldingsavgift 6. oktober - etter dette øker påmeldingsavgiften med 600,-

Sist oppdatert: 29. september 2023