NTFs Midnattssolsymposium 2022 - For tannhelsesekretærer

Tema: Fremtidsrettet protetikk

Last ned pdf av fagprogrammet , 3.6 MB, åpnes i nytt vindu.

Symposi et består av to paralleller, en for tannleger og en for tannhelsesekretærer.

Tid: Torsdag 16. - fredag 17. juni

Sted: Clarion Hotel The Edge

Målgruppe: Tannhelsesekretærer

Kursavgift: Kr 3900,-

Fagprogram for tannhelsesekretærer

Moderator: Arne Lund

Program torsdag 16. juni

kl

Tema

Foredragsholder

0900

Registrering og utstilling


1000

Velkommen / Åpning


1030

Hva kan bli den neste pandemien, og vil vi være bedre forberedt?

Ørjan Olsvik

1100

Pause


1130

Trios Basic - eller Trios Advanced App

Morten Thorstensen

1230

Lunsj


1330

Samarbeid - moderne tannbehandling

Hans Jacob Rønold

1430

Pause


1450

Protetikkpasienten - mer enn manglende tenner?

Sigbjørn Løes

1530

Avslutning


Program fredag 17. juni

kl

Tema

Foredragsholder

0900

Innledning


0910

Jo mere vi er sammen

Kjell Størksen

1000

Pause


1030

Ka skal vi ta oss tel når tannlegen er borte?

Stein Alsos

1100

Estetisk tannpleie – bleking, kompositt og bondet protetikk

Torgils Lægreid

1130

Lunsj


1230

Hvordan kan jeg ha det bra og fungere godt på jobb?

Benedicte Langseth-Eide

1400

Pause


1430

Hva skal inn når tennene går ut?

Kjell Størksen

1500

Avslutning


Sosialt program

Festaften på Full Steam

Velkommen til fest i uformelle lokaler på Full Steam.

Vi byr på middag, drikke og konsert med Lyse Netter (se under).

Tid: Torsdag 16. juni kl 1930

Sted: Full Steam, Bangsundbrygga (Gult Bygg)

Pris: kr. 950 ,- middag inklusiv drikke (ikke inkludert i kursavgiften)

NB: Per 30. mai er festaften fulltegnet

Lyse Netter - Fra diskolys til midnattssol
Lyse Netter er noe så sjeldent som et nordnorsk indie-boyband. Radioyndlingene fra Lofoten har
siden debuten i 2017 begeistret publikum, både med sine energiske liveopptredener og umiddelbare radiohiter som Vi lar aldri sola gå ned, Bære vi, Snakk litt om det, Julia og Prøva igjen. Bandet har de siste årene hatt totalt 12 spillelistinger på nasjonal radio og skapt unike konsertopplevelser rundt om i det ganske land.

Musikalsk beveger Lyse Netter seg gjennom et moderne poplandskap med en tydelig hang til både nyere dansegulvsfyllere, nu-disco, indiepop og det glade 80-tallet. Selv om det musikalske ut-
trykket ofte kan føles noe unorsk, holder det nære nordnorske tekstuniverset oss godt plassert innenfor nordlig breddegrad. Bandet feirer i år fem år som band med å slippe sitt etterlengtede debut-album 1. april. Albumet har fått tittelen ‘Fra diskolys til midnattssol’ - så hva passer vel bedre enn å innlede sommeren med å feire både albumslipp og sommerkvelder som aldri tar slutt på årets symposium?

Live leverer guttene et høyenergisk show, så det er bare å glede seg til allsang og fulle dansegulv når Lyse Netter endelig gjester Midnattssolsymposiet!

Lyse Netter


Artinorway

TUG logo

Artinorway Gruppen er ledende i Norge innen digitale løsninger både når det kommer til norsk produsert tannteknikk og via formidling av tanntekniske produkter.

Hos oss håndterer erfarne fagfolk alle arbeider som kommer inn, dette sørger for best mulig resultat for deg og dine pasienter.

Vi er et fullservice laboratorium innen tannteknikk, usynlig tannregulering og intraorale skannere som 3Shape, Medit og ArtiScan P2.

www.artinorway.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Colgate

TUG logo

Aktiv forebygging er viktig, også med tanke på god munnhelse. Colgate har et bredt sortement av produkter, som aktivt forebygger flere uønskede tilstander relatert til tenner og munnhulen. Kom innom oss for å høre mer om hvordan vi kan bidra for å fremme munnhelse for dine pasienter.

Besøk www.colgateprofessional.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for mer informasjon og opplæringsmateriell.Coltene

TUG logo

Coltene er et børsnotert sveitsisk selskap som produserer og formidler kvalitetsprodukter til tannlegebransjen i hele verden.

Coltene hovedfokus er innovasjon, bærekraft og langsiktighet.

www.Coltene.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Dental Direct

TUG logo

Dental Direct AS er leverandør av det meste innen forbruksmateriell til tannhelsen. Med eget lager i Norge og fri frakt til våre kunder.

Se på vår hjemmeside: www.dental-direct.no Lenke til et annet nettsted. eller ring inn på tlf: 330 71 500 for en hyggelig prat.

Vi ønsker alle et godt Midnattssolsymposium!


Dental Sør

TUG logo


Vi er gode på utstyr, røntgen og innredning. Samt at vi har service over hele landet og vi kan hjelpe deg med praksisplanlegging.

Besøk vår hjemmeside; www.dentalnet.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Dentsply Sirona

TUG logo

Som verdens største produsent til tannhelsebransjen, kan Dentsply Sirona tilby produkter og løsninger til alle deler av tannbehandlingen. Vi har en komplett portefølje basert på innovasjon innenfor profylakse og konserverende behandling, behandlingsstoler og annet utstyr til klinikken, digitale løsninger innenfor CAD/CAM, kjeveortopedi, røntgen, samt spesialprodukter til fagfeltene endodonti og implantologi. Bredden i vårt sortiment gir oss en unik mulighet til å tilrettelegge for en helhetlig tilnærming til behandlingen og en sømløs digital arbeidsflyt, til det beste for behandlingsteamet og pasienten.
www.dentsplysirona.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


LIC Scadenta

TUG logo

Ledende leverandør av dentale forbruksvarer.

Vi har egen kjeveortopedisk avdeling som leverer det kjeveortopeden har bruk for i sitt daglige arbeid. LIC Scadenta Tannteknikk importerer tanntekniske arbeider av meget høy kvalitet, til særdeles gunstige priser. Alle arbeider kvalitetssikres av egne høyt kvalifiserte tannteknikere ved vårt laboratorium i Oslo sentrum.

LIC Scadenta tilbyr flere ulike avtale- og rabattordninger, tilpasset den enkeltes handlemønster. Vår jobb er å gjøre din jobb lettere!

www.licscadenta.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Opus

TUG logo

Opus Dental er Nordens ledende heldekkende administrasjonssystem for private og offentlige tannlegeklinikker. Flere brukere velger Opus Dental enn noe annet tilsvarende system, og vi har mer enn 18,000 brukere på over 4,000 skandinaviske klinikker. Programmet har gjennom 25 år blitt utviklet i nær dialog med våre brukere, som har resultert i det mest brukervennlige og komplette journalsystemet på markedet. Opus Dental er nå også relansert som en skytjeneste – Opus Cloud. www.opusdental.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Plandent

TUG logo

Plandent hjelper deg til en enklere og bedre klinikkhverdag, vi leverer alt du trenger forbruksvarer med elektroniske bestillingsløsninger, topp moderne utstyr, programvare, IT, support og service. Kom og besøk oss så får du vite mer om hva vi kan gjøre for deg!

www.plandent.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Proteket

TUG logo

Proteket er ditt komplette kompetansesenter som leverer tannteknikk, veiledning og rådgivning av høyeste kvalitet. Vi er din diskusjonspartner for å finne den beste løsningen for din pasient, innen kasus-, material- og løsningsvalg. Vi holder kurs og faglige forum om det aller nyeste innen fremtidens produksjon av tannteknikk. Proteket har avdelinger i Oslo, Tønsberg, Bergen, Trondheim og Bodø.

www.proteket.no Lenke til et annet nettsted.


Straumann

TUG logo

Straumann Group er grunnlagt på en lang tradisjon med legendarisk sveitsisk innovasjon og presisjon.

Med hovedkontor i Basel, Sveits, er Straumann både forsker, utvikler og leverandør av tannimplantater, instrumenter, biomaterialer, CADCAM-protetikk, digitalt utstyr, programvare og usynlig tannregulering. Med lidenskap og en forpliktelse for kompromissløs kvalitet, gjør vi premium tannhelsetjenester tilgjengelig for både pasienter og kunder over hele verden.

www.straumann.no Lenke til et annet nettsted.


Svea

TUG logo

Vi liker blide tannleger ekstra godt! Derfor har vi i samarbeid med Opus Dental utviklet markedets enkleste og raskeste betalingsløsning for klinikker. Kom og besøk oss på stand for en hyggelig prat. Tannleger fortjener gode løsninger og pasienter flere muligheter!

www.sveafinans.no/tannlege Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

 

ThsF er den eneste yrkesorganisasjonen kun for tannhelsesekretærer og assistenter.

Vi arbeider bl.a. for å ivareta medlemmenes yrkes- og utdanningsmessige interesser, samt yrkesgruppens lønns- og arbeidsvilkår.

Lurer du på hva vi kan tilby? Kom innom og slå av en prat!

www.parat.com/thsf Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

TUG logo


Tannhelsesekretærenes Forbund i Parat


Technomedics

TUG logo

Satsingsområdet til Technomedics har alltid vært innovative kvalitetsprodukter – noe utenom det vanlige.

Vi er jevnlig i dialog med spesialister for å avdekke behov og ønsker, og for å forsikre oss om at produktene fra våre leverandører er av ypperste kvalitet. Kom innom standen vår for å oppleve noe nytt og spennende!

www.technomedics.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Medlem av NTF Student?

Studentmedlemmer deltar gratis på fagprogrammet, og betaler kun dagpakke!

Påmelding skjer via epost til sd@tannlegeforeningen.no

Sist oppdatert: 13. juni 2022