Hold av datoene - NTFs symposium 2021

Bilde

Med gode erfaringer fra Landsmøtet og fortsatt usikkerhet i smittesituasjonen er det nå bestemt at NTFs symposium som skal avholdes den 11. og 12. mars blir et rent digitalt arrangement. Tema er «Tenner og kjevekam fra ung til gammel - Konsekvensene av vår behandling fra barne- og ungdomsår til den eldre pasient»

Dato: 11. - 12. mars
Sted: Nettbasert

Klinisk relevante problemstillinger vil gås gjennom ved hjelp av en rekke kasus fra de fleste disipliner innen odontologien. Målet er å belyse utfordringer som starter i de yngres tenner og kjevekam, og se på hvilke konsekvenser dette gir for valg av behandling og senere oppfølging. Det vil bli bred omtale av den kanskje største pasientgruppen, «den voksne pasienten», med kliniske foredrag innen diagnostikk og teknikk, forskning og behandling.

Et eget program for tannhelsesekretærer vil også bli tilbudt den 12. mars, som særlig fokuserer på den utfordrende hverdagen som utspiller seg på et tannlegekontor og gi deltakerne tips til rutiner for godt klinisk samarbeid, teknisk utførelse, materialer og instrumenter.

Påmeldingen åpner januar 2021, og mer informasjon om format, påmelding og program kommer om ikke lenge. Hold av datoene!

Sist oppdatert: 8. desember 2020