Meld deg på Akademikernes vinterkonferanse

illustrasjon menneske + maskin

Menneske + maskin - Hvordan ser arbeidslivet ut i morgen – og hva er suksessoppskriften på et samarbeid mellom menneskelig og kunstig intelligens?

Tid: 13. feb. 08:15 – 13. feb. 11:45

Sted: Hotel Bristol, Oslo

Klikk her for å melde deg på Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Akademikerne inviterer til konferanse om fremtidens arbeidsliv. Hvordan skaper vi et arbeidsliv der menneskelig og kunstig intelligens jobber vellykket sammen? Hvilke oppgaver vil forsvinne i årene som kommer og hvilke oppgaver står igjen til menneskene? Og hva skal til for å gjøre omstilling til en suksess – for de ansatte, for arbeidsplassene og for Norge?

Du møter inspirerende ledere fra politikk og arbeidsliv, forskere og tillitsvalgte – og forskningsinstituttet SINTEF presenterer en ny rapport om hvordan digitalisering endrer yrkene og oppgavene for høyt utdannede. NTFs president Camilla Hansen Steinum deltar i debatten "Hva skjer med akademikerjobbene i fremtiden?"

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen åpner konferansen med perspektiver på hvordan teknologi vil påvirke fremtidens verdiskapning og arbeidsliv. Akademikernes leder Kari Sollien snakker om hvordan akademikere kan gripe mulighetene teknologien åpner for, og skattedirektør Hans Christian Holte forteller om suksesskriterier og fallgruver i digitalisering av offentlig sektor. Ungdomspolitikerne kikker inn i glasskulen og gir sine løsninger på et endret arbeidsliv. I tillegg møter du en rekke andre foredragsholdere med spennende perspektiver og tanker, blant andre Spekter-topp Anne-Kari Bratten og administrerende direktør Kjell Rusti fra Sopra Steria.

Konferansier er forfatter og rådgiver Svein Tore Bergestuen.

Hele programmet og lenke til påmelding finner du på www.akademikerne.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Sist oppdatert: 2. februar 2020