Takk for i år - Landsmøtet 2019

Bildecollage fra landsmøtet 2019

Da er nok et vellykket landsmøte og Nordental over, og vi kan se tilbake på tre særdeles innholdsrike og hyggelige dager på Norges Varemesse!

Årets arrangement hadde tett på rekordstor påmelding, med i overkant av 4000 personer totalt - hvorav litt over 2000 personer deltok på fagprogrammet og like mange var innom messen.

Vi takker igjen til alle deltakere, utstillere, foredragsholdere, tillitsvalgte – og en ekstra takk til fagnemnda og til NPG som har hatt hovedansvar for henholdsvis fagprogram og dentalmessen!

Bilder fra alle tre dagene kan sees på vår Facebookside Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Gave til miljøorganisasjon i stedet for blomster

På årets landsmøte valgte vi å ikke gi bort blomster til hederstegnmottakere, prisvinnere og foredragsholdere. I stedet har vi valgt å gi en gave til en organisasjon som arbeider for bedre miljø og bærekraft.

Valget falt på Concerned Scientists Norway, en tverrfaglig nettverksorganisasjon for forskere og vitenskapsfolk som jobber for en bærekraftig samfunnsutvikling ved å påvirke myndigheter og andre beslutningstakere til å iverksette nødvendige klima- og miljøtiltak.

Les mer om organisasjonen på www.cs-n.org Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Husk å fylle ut evalueringen!

Den umiddelbare feedbacken har vært svært god fra både deltakere, forelesere og utstillere. Vi setter likevel stor pris på ytterligere feedback og det er viktig at så mange som mulig svarer på evalueringen som sendes ut til deltakereog utstillere innen kort tid. Det er denne feedbacken som gjør at vi kan bli enda bedre!

Keep the date!

Vi sees på Norges Varemesse på Lillestrøm 29. - 31. oktober 2020!

Sist oppdatert: 30. november 2019