Munn- og halskreftdagen 2018

Munn- og halskreftforeningen inviterer til en nasjonal fagdag om munn- og halskreft mandag 17. september 2018. Målgruppen for arrangementet er spesialister, helsepersonell som jobber med hode-halskreft, tannleger og andre interesserte.

Munn- og halskreft er raskt økende på verdensbasis og de som rammes blir stadig yngre. I forbindelse med «The European Head & Neck Cancer Awareness Week» arrangerer Munn- og halskreftforeningen derfor for tredje gang invitert landets fremste eksperter for å sette fokus på denne kreftformen. I tillegg til økt fokus er målene for dagen tidligere diagnostisering, bedre behandling og økt livskvalitet for munn- og halskreftrammede

På programmet står bl.a. professor Bente Herlofsen fra UiO, som skal snakke om hvilke munnhelseutfordringer hode-halskreftpasienter står overfor etter at kreftbehandlingen er ferdig.

Det er begrenset antall plasser og alle påmeldinger bekreftes endelig kort tid etter fristen.

Tid: 17. september, kl. 09:00 - 16:00

Sted: Scandic Holmenkollen Park

Påmelding: www.munnoghalskreftdagen.no (påmeldingsfrist: 20. august)

Fagdagen er gratis og teller 5 timer i NTFs etterutdanningssystem