Vårmøte NKF

Norsk Kjeveortopedisk Forening inviterer alle medlemmene sine med hjelpepersonell til vårmøte i Bergen

Tid: Fredag 26.04.24 kl 09.00 -16.00

Sted: Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

Pris:

  • Kjeveortoped 2900,-
  • Hjelpepersonell 2500,-

Påmelding:

Kurset er kun for medlemmer av NKF og deres hjelpepersonell. Medlemmer av NKF har fått tilsendt e-post med invitasjon og lenke til påmelding.

Rombestilling gjøres direkte med hotellet.

Kursomtale:

Foredragsholdere for kjeveortopedene er Tor Teige som er advokat. Teige har solid kompetanse innenfor erstatningsrett, herunder personskaderett og pasientskaderett, helserett, forsikringsrett, samt tvisteløsning og prosedyre. Kan kommer til å ta for seg blant annet helseklage og aktuelle saker for tannleger/kjeveortopeder, tannlegenes og pasientens rettssikkerhet og HELFOs sanksjonsmuligheter.

Camilla Hansen Steinum og Dag Kjelland Nilsen fra NTF vil orientere oss hvordan NTF jobber opp mot Tannhelseutvalget, deres mandat, litt om bakgrunn/historie, hva NTF ønsker at dette skal ende opp med og veien videre etter den er levert (høringer, politisk behandling mm).

For hjelpepersonell vil Kjetil Reisegg gi praktiske tips for pasient-fotografering og Stig Løvold vil gå i gjennom blant annet strålehygiene og hvordan man tar gode røntgenbilder, de vanligste feilinnstillingene ved OPG, hvordan granske OPG og når trenger vi 3D bilder

Detaljert program vil komme etter hvert.

Kurset teller 5 timer i NTFs etterutdanningssystem.

Spørsmål?

Kontakt NKF

Påmelding

Kurset er kun for medlemmer av NKF og deres hjelpepersonell. Medlemmer av NKF har fått tilsendt e-post med invitasjon og lenke til påmelding

Sist oppdatert: 18. april 2024