NFOKOMs vintermøte

Velkommen til NFOKOMs vintermøte!

Tid: 18.-20. mars 2022

Sted: Vestlia Resort Geilo

Kursavgift:

• NFOKOM medlem: kr 800,-
  • Ikke medlem kr 1500,-
  • Spesialistkandidater oral kirurgi Oslo/Bergen/Tromsø kr 0,-

Påmelding gjøres per e-post til anders@heyden.no

Alle påmeldinger må inneholde navn, adresse og telefonnummer, samt medlemsnummer i NTF (for tellende kurstimer).

Kun kursavgift (ikke hotell) betales til NFOKOM v/kasserer Anders Heyden, bankkontonr. 5219 05 09141. Alle øvrige kostnader ordnes direkte med hotellet.

Dersom du ikke skal ha hotellpakken ber vi om at det gis beskjed om dette til Anders Heyden.

Påmeldingsfrist er 31. januar 2022.

Hotell

Pris overnatting er kr 2395,- per natt i enkeltrom. Dette inkluderer frokost, lunsj og middag.

Ledsagerpris er kr. 1095,- og inkluderer frokost og middag.

Dersom noen kun ønsker å delta på kurset uten middag/overnatting må dette gis beskjed om ved påmelding.

Bestilling, innkvartering og oppgjør gjøres direkte med Vestlia Resort på mail til Trine Tviberg: trine@vestlia.no

Husk navn, adresse, epost og telefonnummer (viktig pga. evt. smittesporing).

Fredag 18. mars

Kl.

Foredragsholder

Lunsj

Apicektomier

Petter Lind

Botox – etikk og estetikk

Karim Sayed

1830 - 1930

Generalforsamling NFOKOM

2030

Middag

Lørdag 19. mars

Kl.

Foredragsholder

Kandidatpresentasjoner *

Pause/utstilling

Botulinumtoksin – hva er det og hva brukes det til i dag?

Charalampos Tzoulis & Kristoffer Haugarvoll

Lunsj & ski

Botox - Noe for oralkirurger og i så fall på hvilken indikasjon? **

Festmiddag

* Videreutdanningskandidater inviteres til korte presentasjoner av forskningsprosjekt eller kasuistikker. Send epost til sigbjorn.loes@uib.no med tittel

** Diskusjon og debatt. Det åpnes for korte presentasjoner (ca. 5 min.) etter avtale med arrangementskomiteen, både når det gjelder klinisk anvendelse og etiske spørsmål. Det bes om at presentasjoner forhåndsmeldes til komiteen.

Om foredragsholderne

Petter Lind er spesialist i oral kirurgi og oral medisin med lang erfaring fra de fleste sektorer, men de siste tiårene først og fremst i Spesdent, der han har markert seg som en av landets fremste innen apikalkirurgi. HM Kongens gullmedalje.

Charalampos (Haris) Tzoulis er professor i nevrologi og overlege ved Nevrologisk avd., Haukeland univ. sjukehus. Han er direktør ved Neuromics ved UiB og ved Neuro-SysMed Center of Excellence for Clinical Treatment Research in Neurological Diseases.

Kristoffer Haugarvoll er forsker og overlege ved Nevrologisk avd., Haukeland univ. sjukehus. Han er PI for forskningsgruppen Translational Science in Neurodegeneration and Aging.

Karim Sayed er allmennlege og med lang erfaring innen kosmetisk medisin. Han er også medisinsk ansvarlig for Gatehospitalet i Oslo, og for Senzie Akademiet som utdanner kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Han er lektor på Universitetet i Sørøst-Norge.

Påmelding gjøres per e-post til anders@heyden.no

Sist oppdatert: 24. januar 2022