Innlogging til "Min side" er for tiden ustabilt grunnet oppgraderinger

Innlogging til "Min side" er for tiden ustabilt grunnet oppgraderinger

Lukk melding
toppbilde

Norsk forening for oral kirurgi og oral medisin

logo NFOKOM

Norsk forening for oral kirurgi og oral medisin (NFOKOM) er en forening for tannleger med godkjent spesialistutdanning i oral kirurgi og oral medisin.

Spesialiteten "Tannkirurgi" ble vedtatt opprettet i 1952 som en av de første odontologiske spesialitetene i Norge. En egen spesialistforening for denne nye spesialiteten ble først stiftet den 6. mars i 1963.

I 1971 ble det vedtatt å endre navn på foreningen til "Norsk oralkirurgisk forening". En ny navneforandring ble foretatt i 1997 og foreningens navn er nå "Norsk forening for oral kirurgi og oral medisin".

Spesialistreglene har også vært endret flere ganger og de gjeldende spesialistregler krever et 5-årig heltidsprogram med basaldel, klinisk del, sideutdanning, godkjent skriftlig arbeid og bestått eksamen.

Foreningen har egne nettsider - www.kjevekirurgi.org Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Les mer om spesialistutdanning her

Sist oppdatert: 7. september 2020