Vinner av Studentforskerprisen 2022

Årets studentforskerpris gikk til Ida Heitmann Løset fra Universitet i Bergen for sin presentasjon av oppgaven “Tannlegestudenter og Covid-19 – Studentenes opplevelse av studiesituasjonen under pandemien”.

NTFs Studentforskerpris
Studentforskerprisen kåres blant utvalgte masteroppgaver fra de odontologiske lærestedene i Norge. Presentasjoner av masteroppgavene ble avholdt på Møtesonen i Nordental fredag 4. november, og vinneren ble kåret på messeminglingen samme ettermiddag.

Juryen påpekte at posteren var oversiktlig, pedagogisk godt tilrettelagt og informativ. En stor styrke var også at oppgaven hadde resultert i i en publikasjon. Studenten viste stor faglig forståelse og interesse, og temaet har stor relevans for studentenes studiehverdag og undervisningsinstitusjonene. Slik forskning er nyttig og nytt, og vi håper dette har gitt motivasjon og inspirasjon til enda mer faglig nysgjerrighet innen feltet.

Prisen består av 20.000 kroner og diplom. Juryen har bestått av NTFs utdanningssjef Øyvind Asmyhr samt en representant fra hvert lærested; Gunhild V. Strand (UiB), Qalbi Khan (UiO) og Sigbjørn Løes (UiT).

Sist oppdatert: 6. desember 2022