Gratis deltakelse på NTFs symposium 2021!

Alle medlemmer i NTF Student gis GRATIS deltakelse på årets symposium. Tema for symposiet er "Tenner og kjevekam fra ung til gammel - Konsekvensene av vår behandling fra barne- og ungdomsår til den eldre pasient" og avholdes digitalt 11. - 12. mars.

Tidligere har det vært deltakerbegrensning og kamp om plassene på NTFs symposium i Oslo, mens studentene i Tromsø har fått mulighet til å delta gratis på Midnattssolsymposiet dersom det har vært ledige plasser.

I år har vi valgt å arrangere symposiet digitalt, og har derfor muligheten (og gleden) av å invitere alle studentmedlemmer til å delta - helt gratis - på årets arrangement! Velkommen!

Last ned pdf av fagprogram her , 3.7 MB, åpnes i nytt vindu., eller les mer om symposiet i NTFs kursoversikt

NB: For å få gratis deltakelse på symposiet skal du ikke følge vanlig påmelding i NTFs kurssystem, men sende e-post til kursansvarlig Sissel Dahl på sissel.dahl@tannlegeforeningen.no

Sist oppdatert: 5. februar 2021