Farriskurset 2023

Velkommen til årets Farriskurs 29.-30. september!

Vi er stolte av å nok en gang kunne presentere et spennende program! Fredagen har som før temaer som passer for hele tannhelseteamet, lørdag er forbeholdt aktuelt tema for tannleger.

Kurset starter kl 09.00 på fredag og 09.30 på lørdag. Kaffe serveres før møtestart. Lunsj kl. 12.30 begge dager.

Fredag kveld blir det feiende flott festmiddag med visesang av lokale Kristian Kaupang.

Meld deg på via deltager.no! Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Påmeldingsfrist: 14. september

Faglige høydepunkter å glede seg til:

Fredag:

Et møte med begeistringskunstner Magnar Kleiven; forfatter, lege, musiker og komponist. Han var tidligere medisinsk fagsjef i NHO med spesialfelt innenfor inkluderende arbeidsliv, arbeidsmiljø og sykefravær. Kleiven har også skrevet boka "Ikke bland doktor’n borti helsa di."

Bleking av vitale og rotfylte tenner. Hvordan virker bleking? Hvordan unngår man bivirkninger? Hvilke begrensninger finnes? Når bør vi ikke bleke? Vil tannbleking vare? Professor og seniorforsker Aida Mulic fra NIOM snakker om bleking, mikroabrasjon og kulltannkrem.

Klinisk fotografering inn i fremtiden: Mer enn bare dokumentasjon: Inspirasjon, teknikk, utstyr, innstillinger, etikk og jus, med tannlege Christoffer Bjelland og jurist Silje Nicolaysen. Bjelland er privatpraktiserende tannlege i Bergen og instruktørtannlege ved UIB, Nicolaysen er jurist i NTFs sekretariat.

Lørdag:

Tanntraumer: Akutt behandling og behandling av senkomplikasjoner med foredragsholderne Anders Ganer (spesialist i endodonti), Jonas Skyrud (spesialist i endodonti), og Anders Brennhovd (spesialist i protetikk).

Overnatting:

Husk å bestille hotellrom direkte hos Farris Bad! Rom holdes av til 5. september. Kontakt Farris Bad på telefon 33196000 eller e-post farrisbad@farrisbad.no, og fortell at du skal delta på Farriskurset.

Sist oppdatert: 11. september 2023