Høstkurs Telemark tannlegeforening

Tannlege/tannpleierkurset:

Tid: 22.10.2021 kl .09.00 - 15.00

Sted: Clarion hotell Bryggeparken

Kursnemnda har gleden av å invitere tannleger/tannpleiere til Helfokurs med «Trygdekameratene» Kjetil Reppen og Ole Morten Kulbraaten på Bryggeparken hotell.

Det aller viktigste de ønsker å formidle er at om du som tannlege/tannpleier skal klare å forvalte Helfo-regelverket på en god måte er det tre ting som er helt avgjørende. «Du må utvise medisinsk skjønn, ha god Helfo-kunnskap og skrive god journal», sier Kulbraaten og Reppen.

Pris tannlege/tannpleier: kr 2 000,00

Last ned kursinvitasjon Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Tannhelsesekretærkurset:

Tid: 22.10.2021 kl .09.00 - 15.00

Sted: Henriks hotell

Kursnemnda har gleden av å invitere Tannhelsesekretærene til kurs på Henriks hotell i Skien. (Gamle Dag Bondeheim)

Foreleser er Cecilie Gjerde, tannlege utdannet i Bergen 1999, spesialist i oral kirurgi og oral medisin 2006. Jobber ved Seksjon for oral kirurgi og oral medisin ved UiB og i privat praksis. Vant Forsker Grand Prix i 2015, og trives svært godt med å formidle fag.

Pris tannhelsesekretær: kr 1 500,00

Last ned kursinvitasjon Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Spørsmål?

Kontaktperson for arrangementene