Kurs og julebord RTF - "Den partielt tannløse pasienten - hva gjør vi?"

Romerike Tannlegeforening inviterer til årets julebord for våre medlemmer. Kvelden starter med et 2 timers kurs i protetikk «Den partielt tannløse pasienten - hva gjør vi?» med spesialist i protetikk Andreas Lassen Grov, spesialist i kjeve - og ansiktsradiologi Guro Løseth og spesialist i oral kirurgi og oral medisin Peer Mork-Knudsen.

Tid: 8. desember kl. 18:00 - 20:00 (etterfulgt av julebord på hotellets restaurant)

Sted: Scandic Lillestrøm

Prisen for kurset og julebordet er 950 kr inkludert en enhet drikke.

Kurset gir 2 timer i NTFs etterutdanningssystem.

Vi ønsker våre medlemmer fra offentlig og privat sektor hjertelig velkommen til en lærerik og sosial kveld

Påmelding via deltager.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Den partielt tannløse pasienten - hva gjør vi?

Protetisk, kirurgisk og radiologisk vurdering. Hva velger vi av løsninger ved partielt tanntap?

Interdisiplinært seminar med fokus på:

  • Radiologisk vurdering av aktuelle kjevekamsområder og god diagnostikk på basale undersøkelser. Når er det indisert med cbct og hva gir det av informasjon for tannlegen?
  • Protetisk vurdering med tanke på tannstøttet eller implantatstøttet erstatning.
  • Kirurgisk vurdering av aktuelle implantatseter, med tanke på volum, kvalitet på ben og eventuell tilstøtende benpatologi.

Spørsmål?

Kontakt Johanna Røst Hagen på e-post johanna.rost.hagen@gmail.com

Kursholdere

Guro Løseth
Uteksaminert som tannlege ved UiO, januar 2011. Ved siden av privatpraksis har hun hatt en deltidsstilling på Avd. for kjeve- og ansiktsradiologi siden januar 2014. Høsten -20 startet hun sin spesialisering, og ble ferdig utdannet kjeve- og ansiktsradiolog i juni -23. I tillegg til stilling på fakultetet, jobber hun nå også som privat radiolog.

Andreas Lassen Grov
Uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2012, og jobbet i privat praksis på Sunnmøre fram til 2018. Har siden dette vært tilknyttet Jessheim tannlegesenter. Han fullførte spesialistutdanning i oral protetikk i 2023, og jobber nå fire dager i uka ved Jessheim tannlegesenter, og en dag som ansvarshavende ved avdeling for protetikk på Universitetet i Oslo.

Peer Mork-Knutsen
Utdannet tannlege fra Pomeranian Medical University i Szczecin i 2013, og spesialist i oral kirurgi og oral medisin ved det odontologiske fakultet, IKO, UiO i 2023. I perioden 2013-2018 har han i hovedsak jobbet i privat praksis i Halden, med unntak av et år i den offentlige tannhelsetjenesten i Søndre Vestfold tannhelsedistrikt.

Jobber for tiden 60% som privatpraktiserende oralkirurg og innehar en 20% stilling som instruktørtannlege med spesialisering ved Avdeling for oral kirurgi og oral medisin, IKO, samt en 20% stilling som overtannlege ved Kjevekirurgisk seksjon, Ålesund sykehus, HMR.

Sist oppdatert: 13. november 2023