Medlemskurs RTF - Kunsten å ta gode valg

«Kunsten å ta gode valg; - et lite skråblikk på antikkens gamle menn og gamle sannheter»

Tid: 21. oktober, kl. 18.00-20.00 

Sted: Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Foredragsholder: Erica Grunnevoll

Kunsten å ta gode valg; - et lite skråblikk på antikkens gamle menn og gamle sannheter

De fleste av oss innser at livet langt fra er svart hvitt. Livet består av dilemma og valg. Vi tar alle store valg og små valg. Hva påvirkes vi av og hvordan kan vi ta de beste valgene?

Antikkens filosofer var opptatt av dyder og godhet. Dyd betyr å duge eller være god til. En dugende leder og en dugende medarbeider bidrar til å utvikle seg selv og andre og viser seg tilliten verdig ved gode valg.

Kurset teller 2 timer i NTFs kurspåmeldingssystem.

Frist for påmelding: 6. oktober

Påmelding:

Klikk her for å melde deg på Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

(NB: ulik påmelding for offentlig og privat sektor)

Det vil ikke være mulig med påmelding etter påmeldingsfristen. Avmelding vil bli belastet med et overføringsgebyr. Avmelding etter påmeldingsfrist refunderes ikke. Det er heller ikke mulig å få delta på kurset ved uanmeldt oppmøte «i døren» på kursdag.

Spørsmål?
Spørsmål om kurset kan rettes fagnemnda i RTF på fagnemnd@gmail.com

OM KURSHOLDER:

Erica Grunnevoll er en ettertraktet foreleser, inspirator, kursleder, fasilitator, prosessleder og coach. Hun har utviklet anerkjente konsepter innenfor kommunikasjon og teamarbeid, endringsledelse, den nødvendige samtale og konflikthåndtering.

Erica er kjent for å få frem dybde og kløkt på en hverdagslig og jordnær måte. Erica skaper gjenkjennelse, hun levendegjør. Erica bringer, så vel gammel som ung, medarbeider som leder, praktiker som teoretiker, inn i det levende liv. Det gjør hun på sin enkle måte ved hjelp av lun humor og dyp refleksjon. Hun har embetseksamen i teologi (Cand. Theol) fra Universitet i Oslo og arbeidet i flere år som prest i den norske kirke. Hun var verdens første kvinnelige prest i FN-styrkene og har erfaring som prest fra fengsel, forsvaret, FN-styrkene og oljeplattformer. I flere år har hun vært tilknyttet Universitetet i Agder som timelærer og sensor. Hun har videreutdanning innenfor kommunikasjon, coaching og samtaleterapi. Erica er partner i CoachTeam – House of Leadership.

Sist oppdatert: 20. september 2022