Medlemskurs OTF - Hvor lenge holder tannrestaureringer?

Personlig tilpasset og effektiv tannbehandling, basert på forskning

Tid: 5. desember 2023

Sted: Høyres hus, Oslo

En stor del av det norske og nederlandske samfunnet besøker tannlegen/tannpleieren sin for recall, forebygging og eventuelt behandling. Disse prosedyrene registreres i elektronisk pasientjournalen, som kan brukes til forskning. I løpet av de siste årene har en mengde nederlandske praksiser samlet seg i Practice Base Research Network Nijmegen (NL), og omfattende forskning på overlevelse til et stort antall fyllinger, kroner, rotkanalbehandlinger og «decision making» har blitt utført. Disse dataene er for tannleger meget aktuelle å ta med seg inn i egen arbeidshverdag, som et bidrag til muligens bedre og evidensbasert pasientbehandling.

Dr. Mark Laske vil (interaktivt) diskutere sine forskningsfunn og evt. problemstillinger innenfor dette feltet.

Foredragsholder: Mark Laske, PhD

Uteksaminert 2013 fra Det odontologiske fakultet ved Universitetet i Nijmegen, Nederland.

Arbeidserfaring: Allmenntannlege ved flere klinikker i Nederland og Norge (Oslo området), Maxillofacial protetiker JBZ sykehus, Den Bosch og Post-doc forsker ved RadboudUMC.

PhD fra Radboud University Nijmegen i 2019, der han forsvarte sin avhandling med tittelen: »Patient or dentist, who is key?»

Påmelding og pris:
Kurset er gratis for OTFs medlemmer og MNTF tannleger som har betalt for assosiert medlemskap til OTF. Det er begrenset kapasitet på kurset og vi har derfor ikke plass til annet tannhelsepersonell eller tannleger som ikke har betalt medlemskap til OTF.

Påmelding åpnes i deltager.no 4 uker før kursstart

Se www.oslotann.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for praktisk informasjon om OTFs kurs.

Gebyr for ikke-møtt
Påmeldte som ikke møter opp kursdagen og som ikke avbestiller plassen innen kl. 09.00 kursdagen, vil bli fakturert for et ikke-møtt gebyr på kr 350,- (slik det praktiseres for pasienter som ikke møter opp til avtalt time).

Påmelding

Påmelding åpnes i deltager.no 4 uker før kursstart

Sist oppdatert: 24. august 2023