Debatt! “Tannhelsetjenesten, hvor er vi per nå og hvor skal vi i fremtiden?”

Oslo tannlegeforening inviterer til debatt! “Tannhelsetjenesten, hvor er vi per nå og hvor skal vi i fremtiden?”

Tid: 6. desember 2022 kl. 1700 - 2030

Sted: Oslo tannlegeforening, Høyres Hus

Pris: gratis

Påmelding: Påmelding via deltager.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Målgruppe: Debatten er åpen for OTFs medlemmer / assosierte medlemmer

Deltakelsen teller 3 timer i NTFs obligatoriske etterutdanning

Se www.oslotann.no for mer informasjon om arrangementet Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Foreløpig program for medlemskursene på Høyres Hus:

Kl 16.45 Registrering starter i 1. etasje.
Kl 17.00 Besøk på dentalutstillingene. Kaffe, te.
Kl 17.30 – 17.45 Informasjon i plenum fra OTFs leder.
Kl 17.45 – 18.30 Faglig del
Kl 18.30 – 19.00 Pause med besøk på dentalutstillingene. Kaffe, te.
Kl 19.00 – 20.00 Faglig del med eventuelt / oppsummering og spørsmål.
Kl 20.30 Slutt

Avvik kan forekomme.

Les mer om medlemskursene på www.oslotann.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Debattledere:

Ole Rolfsrud

Vi er glade for å kunne presentere Ole Rolfsrud, en av NRKs mest rutinerte ledere av direktesendinger på fjernsyn. Han har gjort sjakk til en folkesport som leder for NRKs sjakksendinger og har imponert som dirigent av den lørdagssendte publikumssuksessen Alle mot 1. Ole Rolfsrud er en kunnskapsrik, humoristisk og nysgjerrig fagperson, som får energi av å gjøre de rundt seg enda bedre. Ole gleder seg til å å lede denne meget tidsaktuelle og nyttige debatten, sammen med Kjetil Reppen.

Kjetil Reppen

Cand odont UiO 1974. Reppen har hatt privatpraksis siden 1974 og vært instruktørtannlege ved UiO fra samme år. I 2002 ble han universitetslektor ved UiO. Han har hatt en lang rekke tillitsverv lokalt og sentralt i NTF. Reppen har i en årrekke forelest som Helfo, journalføring, behandlingsplanlegging, forsvarlighet, klagesaker etc.

Debattanter:

Arnt Einar Andersen, privatpraktiserende tannlege

Heming Olsen-Bergem, president i Den norske tannlegeforening (NTF)

m.fl. (publiseres fortløpende når informasjon er klart)

Sist oppdatert: 9. november 2022