Medlemskveld OTF med gratis kurs TrinnVis

Trygg og enkelt drift med TrinnVis

Tid: Torsdag 12. mai kl. 19.00-20.30

Sted: NTFs lokaler, Legens Hus Oslo (Christiania Torv 5)

Påmelding gjøres via www.trinnvis.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Påmeldingsfrist: Torsdag 5.mai
NB: Det er begrenset antall plasser.

Om kurset:

OTF arrangerer i samarbeid med TrinnVis gratis kurs for deg som driver tannklinikk i Oslo-området. Kurset tar utgangspunkt i det nettbaserte styringssystemet TrinnVis, som hjelper deg å drive klinikken mer effektivt og i tråd med lover og regelverk.

TrinnVis har et tett samarbeid med Den norske tannlegeforening (NTF), og som medlem får du fast 30% rabatt på systemet.

Deltar du på kurset får du også gratis TrinnVis-etablering og sparer kr. 2.000,-

Kurset er for tannklinikker som ennå ikke har tatt i bruk TrinnVis.

Spørsmål?

Spørsmål om kurset rettes til TrinnVis ved Ole-Vidar Andersland på telefon 485 95 383 eller e-post ole-vidar@trinnvis.no

TrinnVis gjør det enklere

TrinnVis har siden 2019 samarbeidet med Den norske tannlegeforening om å tilby et styringssystem som gjør det enklere for tannleger å drive egen virksomhet. TrinnVis er tilpasset tannklinikkers krav og behov, og har nyttige verktøy som forenkler den daglige driften, som:

• Bemanningsoversikt og ferieplanlegger
  • Utstyrsoversikt – registrering og oppfølging
  • Enkelt og funksjonelt stoffkartotek
  • Felles kalender med oppgaveplanlegging og påminnelser
  • Verktøy for datasikkerhet og dokumentering av dataanlegg
  • Møteverktøy med agenda for personalmøter og medarbeidersamtaler
  • Avviksrapportering – og håndtering

Les mer på www.trinnvis.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

illustrasjon trinnvis
Sist oppdatert: 8. april 2022