Webinar OTF - Jus for tannleger

Arbeidsrettslige problemstillinger ved NTFs juridiske avdeling

Tid: Tirsdag 12. oktober kl. 17.30-20.30

Sted: Webinar

Se www.oslotann.no for mer informasjon Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Kursinnhold
Juridisk avdeling mottar daglig arbeidsrettslige problemstillinger fra medlemmer i NTF. Basert på våre erfaringer vil vi redegjøre for grensene for arbeidsgivers styringsrett i situasjoner med behov for driftsmessige endringer. Vi vil redegjøre for hvordan gode ansettelsesprosesser gjennomføres og hvordan arbeidsgiver følger opp ansatte på en hensiktsmessig måte.

Kl. 17.30: Informasjon fra OTFs leder
Kl. 17.35: Introduksjon av kveldens foreleser. Forelesning, del 1.
Kl. 18.20: Pause, digitale utstillinger
Kl. 18.35: Forelesning, del 2
Kl. 19.20: Avslutning og eventuelle spørsmål
Kl. 20.00/20.30: Slutt

Gratis for OTFs medlemmer (MNTF tannleger med pliktmedlemskap i OTF)
Gratis for OTFs assosierte medlemmer (tannleger med pliktmedlemskap i en annen lokalforening som har søkt om sidemedlemskap i OTF).

Kr 500,- for MNTF tannleger med pliktmedlemskap i en annen lokalforening.
Kr 500,- for tannpleiere i NTpF (Norsk Tannpleierforening).

Spørsmål?
Kontakt OTF på telefon 22436450 eller e-post otf@oslotann.no

Foredragsholdere

Lin Muus Bendiksen
Spesialrådgiver NTF
Cand. mag. fra UiO og fra Høgskolen I Oslo og Akershus (jus, økonomi og administrasjon)
Master of Management fra Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) 2016 med hovedvekt på arbeidsrett, HR og ledelse. Før ansettelse i NTF arbeidet hun i Frogner bydelsforvaltning i Oslo og i Gran kommune.

Elin Kværnø
Advokat NTF
MNA. Ferdig utdannet cand.jur. 1996 ved Universitetet i Oslo. Kværnø har jobbet i Helsetilsynet, NAV, Direktoratet for arbeidstilsynet og KS før hun kom til Den norske tannlegeforening.

Påmelding åpner 14. september

Se www.oslotann.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for mer informasjon

Sist oppdatert: 28. september 2021