Operakurs for hele tannhelseteamet!

Kvardagskirurgi

Kurset heiter Kvardagskirurgi, og vil gå ganske basalt frå anamnese og undersøkelse, via slimhinner til infeksjonar og så steg for steg biopsi, blottlegging og visdomstenner. Og så vil kurset ta deg gjennom Helfo-rettigheter når det kommer til kirurgiske inngrep. Me avslutter med ein etisk diskusjon med Anja Michaelis om nettopp kirurgi.

Det er låg terskel for spørsmål og innspel, og det går rykter om fleire videoar av blodige kirurgiske inngrep. Håper kurset er med å inspirere endå fleire til å kose seg med kvardagskirurgi!

Cecilie Gjerde
Cecilie Gjerde har sin grunnutdannelse, spesialisering i oral kirurgi og oral medisin og PhD fra Universitetet i Bergen. Ho er nå seksjonsleiar på klinikk for oral kirurgi og oral medisin med ansvar for den kliniske utdannelsen til tannlegestudenter og videreutdanningskandidater innen oral kirurgi og oral medisin. Her har ho vore med å utdanne ganske mange flinke tannleger. Hun forsker bl.a. på bruk av stamceller i beinregenerasjon, og klinisk forskning innen oral kirurgi og oral medisin.

Jobber deltid privat, fjerner mange visdomstenner og setter inn nærmere 500 implantater årlig. Ambulerer til Svolvær som oralkirurg 8-10 ganger årlig siden 2007.

Cecilie elsker jobben sin og synes noko av det beste er å sjå gleden over faget i augene på studentane og kandidatene. Ho er også veldig opptatt av at pasienten frå ein god oppleving under behandlingen.

Ho vann lokal og landsfinalen i forskar grand prix, og ho fekk i 2022 Bergen Tannlegeforening sin hederspris for forskning og formidling.

Sted: Thon Hotell Kristiansund, Fiskergata 12
Tid: Fredag 2. februar 2024, kl 09:00 - 16:30 og lørdag 3. februar kl 09:00-12:30

Kursavgiften inkluderer pausemat, kaffe/te og lunsj begge dager. Husk å opplyse i påmeldingen om det er noen allergener!

Hotellreservasjon må gjøres på egenhånd og betales direkte hotellet. For avtalepris (1330,- per natt) oppgi reservasjonsnr: 30235829

Kurset teller 10 timer i NTF sin obligatoriske etterutdanning. For automatisk registrering av dine kurstimer må du legge ved ditt medlemsnummer i påmeldingen.

Middag:
Fredag legger vi opp til en 3-retters middag. Opplys i påmeldingen om du ønsker å delta på middagen.
Pris kr 695 pr person. Vi håper så mange som mulig blir med på middagen!

Påmelding til kurskontakt Lise B. Furset, nrtannlege@gmail.com
Husk å skrive hva og hvem påmeldingen gjelder.

Kursavgift:
For tannleger og tannpleiere koster kurset kr 2.200 ved påmelding innen 23. desember 2023.
Påmelding etter den datoen er kr 2.500.
Påmeldingsfrist for kurset er 24. januar 2024

For tannhelsesekretærer/assistenter koster kurset kr 1.800 ved påmelding innen 23. desember 2023.
Påmelding etter den datoen er kr 2.200.
Påmeldingsfrist for kurset er 24. januar 2024

Vi gleder oss og ønsker HJERTELIG VELKOMMEN!

Vi har ikke fått lov å reservere billetter. Så her blir det førstemann-til-mølla prinsippet - den som ønsker opera må selv bestille billett. Forestillingen er fredag 2. februar kl 19:00. Opplys i påmeldingen om du skal på opera så kan vi prøve å få lagt opp til felles transport til og fra hotellet.

Vi gleder oss og ønsker HJERTELIG VELKOMMEN!

Informasjonsboks

Påmelding på mail til kurskontakt Lise B. Furset:
nrtannlege@gmail.com

Sist oppdatert: 13. november 2023