Julekurs/juleball Haugaland tannlegeforening

Diagnostikk og behandling av periodontale sykdommer og inflammasjonstilstander ved tannimplantater

Tid: 1. og 2. desember 2023
Sted: Maritim Quality Hotel, Haugesund

Julekurskomiteen har gleden av å kunne invitere til julekurs og tilhørende juleball!

Kurstema:
De senere årene har European Federation of Periodontology (EFP) publisert strukturerte, kliniske retningslinjer for diagnostikk og behandling av periodontale/peri-implantat sykdommer. Disse retningslinjene er utformet på bakgrunn av nøye utvalgte vitenskapelige artikler og vedtatt ved konsensusmøter. Hensikten med dette kurset er å presentere de mest relevante retningslinjene, basert på litteratur og eksemplifisert ved kliniske kasus. Kurset er ment å gi innblikk og veiledning i klinisk periodonti (tenner og implantater) fra diagnostikk av sykdom, ikke-kirurgisk behandling, kirurgi ved tenner og implantater og vedlikehold av tenner og implantater med redusert festenivå. Det vil også, på bakgrunn av dette, fokuseres på hvordan vi strukturerer vår kliniske hverdag og fører journal for å tilfredsstille de krav som stilles for Helfo-refusjon for periodontal behandling.

Priser:
Kursavgift, kr. 3.090
Ball, kr. 890

Lørdagskveld blir det juleball på Håndverkeren. Vi tar på oss finstasen og avslutter kurset med 3-retters middag, livemusikk, mye god drikke og dans.
Dørene åpner kl 19.30.

Fredag 1. desember:
- Dentalutstillingen åpner kl 17:00
- Kurs kl 18:00 - 20:45

Lørdag 2. desember:
- Kurs kl 09:00 - 11:45
- Lunsj + kaffe i utstillingen kl 11:45 - 13:00
- Kurs kl 13:00 - 14:45

- Juleball kl 19.30 på Håndverkeren

Påmelding til julekurset gjøres via deltager.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Spørsmål? Send mail til haugaland@tannlegeforeningen.no


Kursgivere:

Anders Verket og Odd Carsten Koldsland

Anders Verket er spesialist i periodonti, har en PhD i benregenerasjonsmaterialer og er førsteamanuensis og fagleder ved Avdeling for periodonti, UiO.
Odd Carsten Koldsland er spesialist i periodonti med PhD i biologiske komplikasjoner ved implantater og førsteamanuensis ved Avdeling for periodonti, UiO.
Begge har bi-stillinger i private spesialistpraksiser, har lang erfaring i gjennomføring av kliniske studier med behandling av sykdommer ved tenner og implantater og holder jevnlig forelesninger om temaet i inn- og utland.

Sist oppdatert: 5. oktober 2023