Medlemsmøte BTF - Implantatprotetikk fra A til Å

Buskerud tannlegeforening innkaller til medlemsmøte med fagprogram ved spesialist i oral protetikk Christine Dæhli Oppedal og tanntekniker Martin Kleven; «SKRU DEG LØS: IMPLANTATPROTETIKK FRA A TIL Å»

Dato: 17.september kl 19:00
Sted: Zoom ( Klikk her for lenke til møtet ) Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Agenda:
Fagprogram ved spesialist i oral protetikk Christine Dæhli Oppedal og tanntekniker Martin Kleven.
«SKRU DEG LØS: IMPLANTATPROTETIKK FRA A TIL Å»

Kurset tar opp følgende temaer:

• Kasusseleksjon og behandlingsplanlegging
  • Dialog med samarbeidende team kirurg/ tanntekniker
  • Provisoriske løsninger, forming av mucosa
  • Distansering og distansevalg
  • Valg av protetiske løsninger. Hva og hvorfor?
  • Arbeidsgang implantat: Singel krone og brokonstruksjoner
  • Dekkprotese
  • Oppfølging
  • Laboratorieprosedyrer

Det blir vanskelig med bevertning denne gangen, men vi oppfordrer til å sette seg godt til rette med en god kopp kaffe eller te, og kanskje noko attåt?

Møtedeltagelse gir best utbytte ved bruk av iPad eller datamaskin med godt nett da det kan være vanskelig å følge på en liten mobilskjerm.

Presentasjon av foredragsholdere

Martin Kleven

Autorisert tanntekniker utdannet i 1998.
Jobber som laboratoriesjef i TANNLAB AS og har 15 års erfaring med avansert implantatprotetikk. Holdt flere faglige foredrag som blant annet NTFs Januarkurs og Loenkurs

Christine Dæhli Oppedal

Tannlege fra Universitetet i Bergen i 2004, og spesialist i oral protetikk, Universitetet i Oslo 2016. Har i tillegg kompetansekurset i implantatprotetikk (Bergenskurset) fra 2011.
Er i dag deleier i og jobber ved Spesialistklinikken Union Brygge i Drammen.

Sist oppdatert: 7. september 2020