Medlemsmøte BTF - Elektrokirurgi

26. april inviterer BTF til medlemsmøte og foredrag om elektrokirurgi

Tid: 26. april kl. 19:00

Sted: Litteraturhuset

Last ned pdf av invitasjon her , 213.9 kB, åpnes i nytt vindu.

Agenda:

1. Godkjenning av referat fra forrige møte
2. Eventuelt
3. Foredrag med Esben Kardel; "Når og hvordan bruke elektrokirurgi i det daglige arbeidet"

Etter foredraget fortsetter de som ønsker det til restauranten. Kveldens meny består av svinenakke med sopp, spisskål og sennepssaus. Til dessert serveres brødpudding med sitronkrem og marengs.

Pris for meny er 485 kr per person.

For påmelding til middagen send e-post til styremedlem@bergentannlegeforening.no innen 22. april.

«Når og hvordan bruke elektrokirurgi i det daglige arbeidet så dette blir enklere, bedre og mer estetisk»

Esben Kardel vil gjennomgå og vise kliniske kasus av nesten alle tenkelige bruksområder for elektrokirurgi.

Elektrokirurgi kan brukes i forbindelse med periodonti, fyllingsterapi eller protetikk hvor gingiva gir utfordringer eller bør endres i form for hygiene, symmetri eller estetikk.

23 års erfaring med elektrokirurgi deles gjennom kliniske kasus hvor blødning eller gingiva kan være en
utfordring for å få utført det planlagte arbeidet.

Eksempel på kliniske kasus som vil bli presentert er frilegging av subgingivale prepareringer/karies, endring og modifisering av gingivalranden, frenulectomi, tunge eller leppe, kroneforlengning og å stanse blødninger.

Påmelding middag

Sist oppdatert: 18. april 2024