BTF medlemsmøte med foredrag og vinsmaking

Bergen Tannlegeforening inviterer til medlemsmøte fredag 22. oktober på Zander K Hotel kl. 19.00. Klikk her for å laste ned invitasjon , 4.2 MB, åpnes i nytt vindu. (pdf)

Tid: fredag 22. oktober kl. 19:00

Sted: Zander K Hotel

Påmelding: styremedlem@bergentannlegeforening.no innen mandag 18.oktober. Vær rask, det er et begrenset antall plasser.

Pris: Gratis for medlemmer av BTF.

Faglig foredrag:

Introduksjon til søvnapné og apnéskinner for allmenntannlegen

Foreleser: Ulrik Opsahl

Kurset går gjennom det viktigste du må ha med deg i hverdagen om søvnmedisin, når du kan mistenke søvnapné hos pasientene dine, og hvordan du går frem for å behandle søvnapné med apnéskinner.

Her får du alt du trenger for å kunne forholde deg til søvnapné i hverdagen som tannlege.

• Godkjenning av referat fra forrige medlemsmøte
  • Eventuelt
  • Presentasjon av representantskapsmøtet med Ellen Holmemo
  • Valg til representantskapsmøte
  • Foredrag med Ulrik Opsahl

Vinsmaking i Markveien 12

Etter foredraget ønsker vi hjertelig velkommen til Markveien 12, som det siste året har vært under renovering. Nå er det endelig klart, og vi gleder oss til å ta imot våre medlemmer og vise det frem.

Denne kvelden vil vi ha en sensorisk undersøkelse av vin, vinsmaking med Tom Paulseth. Av mat vil det bli servert nydelige tapasretter. Dette blir en minnerik og hyggelig kveld.

Vi gleder oss til å se dere, VELKOMMEN!

Foreleser: Ulrik Opsahl

Utdannet tannlege ved Universitetet i Bergen i 2014.

Jobbet i privat praksis frem til 2018. Bistilling ved Senter for søvnmedisin på Haukeland Universitetssykehus i perioden 2016-2018.

Bistilling ved Nasjonal kompetansesenter for uavklarte smerter i ansikt og kjever på Haukeland Universitetssykehus siden 2017.

Går dobbeltkompetanseutdanning ved IKO siden 2018, og ferdig spesialist i oral protetikk våren 2021. Holder på med PhD-prosjekt om apnéskinnebehandling.

Påmelding på epost til styremedlem@bergentannlegeforening.no innen 18.oktober.

Sist oppdatert: 19. oktober 2021