Når er det nyttig å bruke CBCT?

Aust-Agder tannlegeforening ønsker velkommen til kurs om CBCT - en kasusbasert gjennomgang av retningslinjer og henvisningspraksis.

Dato: 13. juni 2023

Sted: Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

Klikk her for å melde deg på Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Påmeldingsfrist: 4. juni 2023

Kursholder: Caroline Hol, Tannlege, spesialist i kjeve-og ansiktsradiologi, stipendiat

Kursholder er velkjent for mange i Aust-Agder Tannlegeforening gjennom sine år som kjeve-og ansiktsradiolog på TKS i Arendal fra 2009-2016, hvor hun bygde opp det første henvisningstilbudet for CBCT på Sørlandet. Hun har fortsatt å jobbe på TkNN i Tromsø siden 2010, men har de siste fem årene hatt hovedstilling på Det odontologiske fakultet, UiO, som instruktør for spesialistutdanningen og som stipendiat. Forskningen handler om artroseutvikling i kjeveledd etter kirurgiske inngrep.

Det serveres lunch fra kl. 12, selve kurset starter kl 13.

Kurset teller 3 timer i NTFs etterutdanningssystem

Spørsmål?