Odontopoden (NTFs podcast)

NTF lanserte i april sin egen pocast - Odontopoden

logo odontopod

Målet med Odontopoden er å diskutere, opplyse og sette fokus på viktige saker for deg som tannlege. Tematikk er bl.a. tannhelsepolitiske saker, fag og klinikkdrift.

Episodene finner du på Spotifylenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, Apple Podcastslenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og SoundCloudlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

President i Tannlegeforeningen, Camilla Hansen Steinum, er fast gjest. Programleder er Øyvind Berdal, og produsent er Øyvind Huseby.

Innspill til tema?

Vi lager nye episoder regelmessig, og vi hører gjerne fra deg som er medlem dersom du har forslag til tema, gjester eller andre innspill til Odontopoden. Send en e-post til programleder Øyvind Berdal på ob@tannlegeforeningen.no.

Sist oppdatert: 26. mai 2020