FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

14. september publiserte FHI en rekke oppdateringer i sine råd til tannhelsetjenesten under covid-19-pandemien. Se egen nyhetssak for en oversikt over de viktigste endringene.

Lukk melding
FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

Lukk melding

Velkommen til vår sone for medlemmer!

Medlemskap i Den norske tannlegeforening gir deg både faglige og økonomiske fordeler.

Her finner du den viktigste informasjonen om ditt medlemsskap. Klikk på linkene under eller de ulike menyvalgene

Mer informasjon om hva medlemskontingenten går til finner du i våre årsrapporter. Mer informasjon om medlemsskapet finner du også hvis du logger inn på "Min Side".

Har du spørsmål eller kommentarer kan du sende de til nettredaksjonen@tannlegeforeningen.no