Hjem     Medlem     Medlemsfordeler     Telenor

Kampanjetilbud fra Telenor

Telenor tilbyr nå ekstra gunstige priser på produkter som kan hjelpe til med å skaffe flere pasienter og redusere administrativt arbeid.

24SevenOffice
24SevenOffice er et webbasert regnskapssystem og Telenors ERP-verktøy for økonomi og prosjektstyring som lar deg håndtere daglige administrative oppgaver. Med løsningene liggende i skyen har du til enhver tid oppdaterte data lett tilgjengelig på alle enheter – både PC, nettbrett og mobiltelefon. Systemet er skalerbart, hvilket betyr at du enkelt kan oppgradere, legge til nye brukere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg.

24SevenOffice levert av Telenor tilbyr flere pakker som er tilpasset den enkelte ansattes rolle og ansvar:

• Regnskap
  • Prosjektstyring og CRM
  • Fakturering
  • Godkjenning
  • Timeregistrering
  • Reise og Utlegg

Design og utvikling av nettsider
90 % starter å søke etter leverandør på nettet. Telenor kan bidra i utvikling av profesjonelle, lett søkbare hjemmesider som hjelper pasientene i å finne din klinikk.

Klikk her for å lese mer om tilbudet på www.telenor.no

Publisert: 23.05.2019