Nasjonalt Diabetesforum 2019

Nasjonalt Diabetesforum er Norges største diabeteskonferanse for helsepersonell som jobber med personer som lever med diabetes, og har i år for første gang egne seksjoner for tannleger med nyttig og oppdatert informasjon om munnhelse og diabetes.

Dato: 3.- 4. april 2019
Sted: The Qube, Clarion Hotel & Congress. Oslo Airport, Gardermoen
Tema: Teknologi og omsorg

Meld deg på i dag!
Påmelding for tannleger:
www.diabetes.no/diabetesforum2019

Diabetesforum gir 18 timer i NTFs etterutdanningssystem

Nasjonalt Diabetesforum arrangeres av Diabetesforbundet i samarbeid med Helsedirektoratet. Konferansen er utviklet i samarbeid med Norges ledende eksperter på diabetesbehandling og diabetesforskning. Konferansen består av to deler:

Forskningsforum (2.-3. april) presenterer banebrytende diabetesforskning av ledende forskere.
Fagforum (3.-4. april) gir deg nyttig og oppdatert informasjon innen diabeteshandling.

For mer informasjon: www.diabetes.no/diabetesforum2019

Diabetesforum 2019 programFAGSEMINAR: HVA BØR TANNLEGER VITE OM DIABETES?

• Diabetes i et nøtteskall, ved Bård Kulseng, professor og overlege, St. Olavs Hospital, Trondheim
  • Diabetes og kosthold – hvilke kostholdsråd gis ved diabetes type 1 og 2, ved Mandeep Kaur Bain, klinisk ernæringsfysiolog, Lovisenberg sykehus.
  • Diabetesoppfølging i primærhelsetjenesten, ved Kristian Jong Høines, spesialist iallmennmedisin, Tananger Legesenter.

NYTTIG OG OPPDATERT FAGKUNNSKAP

• Få kunnskap om sammenhengen mellom munnhelse og diabetes.
  • Finn ut hvordan du som tannlege bør følge opp pasienter med diabetes.
  • Oppdater din fagkunnskap og bygg tverrfaglige nettverk med ulike grupper helsepersonell.
  • Hvor nært er vi ved å løse diabetesgåtene? Hør ledende forskere gi deg siste nytt om diabetesforskning.

Publisert: 14.02.2019