Spørsmål og svar om LM2022 (FAQ)

Bilde

Vi mottar mange henvendelser med spørsmål rundt årets landsmøte og Nordental. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene. Håper du finner svar på det du lurer på - og at vi sees i Lillestrøm 3. – 5. november 2022.

For mer informasjon om påmelding, fagprogram, sosiale arrangementer og praktisk informasjon - se www.tannlegeforeningen.no/landsmotet

Ja. Både lunsj og billetter til det sosiale programmet kan etterbestilles.

Hvis du allerede er påmeldt landsmøtet, men ønsker å legge til lunsj, sosiale arrangementer og/eller endre din bestilling kan du gjøre dette i påmeldingsbekreftelsen du har fått tilsendt på e-post (avsender ntf@npg.no).

Ved å følge lenken i denne eposten kan du endre din registrering og etterbestille billett til Landsmøtetreff, - konsert, lunsj eller booke hotell. Frist for å gjøre endringer er 6. oktober.

Ja. Salg av billetter til Nordental åpner 6. oktober. Lørdag er det gratis inngang på Nordental.

Nei, i år satser vi på et 100% fysisk arrangement.

Nei, i år går alle foredragene «live» og fysisk. Grunnet Nordental ønsker vi størst mulig fysisk deltakelse.

Nei, deltakeravgiften dekker alle tre dager, og man kan ikke betale for å delta på enkeltdager.

Du får valget mellom EHF-faktura, faktura, kort eller Vipps

Ja, i registreringsskjemaet får du spørsmål om du ønsker å registrere flere personer. For grupperegistrering må du hake av på "Vil du melde på flere" øverst i påmeldingsskjemaet. Fyll ut dine egne eller bestillers kontaktopplysninger først og velg deretter "legg til flere". Betalingen skjer samlet med kort eller faktura.

I år trøkker vi til med hele tre ulike sosiale arrangementer. Torsdag blir det uformell mingling og spill (shuffleboard, dart, biljard, bordtennis m.m.) på Raadhuset bar. Inngangsbillett koster 190,- og dekker alt av spill hele kvelden (mat og drikke kjøpes selv). Dørene åpner kl. 19, og man kommer når man vil og blir så lenge man har lyst.

Fredag etter endt fagprogram samles vi i Nordental for messemingling, hvor det blir lett servering, musikalsk underholdning og mulighet rusle rundt i utstillingen. Inngang er gratis for deltakere på landsmøtedeltakelse og besøkende på Nordental (drikke kjøpes selv).

Fredag kveld fortsetter vi på Vippa, hvor vi byr på landsmøtefest & minikonsert med Chris Holsten. Det bli matservering (småretter/street food) fra kl 20:30, og konsert fra kl. 22. Inngang koster 890,- og dekker 4 småretter og konsert (drikke kjøpes selv).

Billetter til det sosiale programmet kjøpes sammen med påmeldingen til landsmøtet på www.NTFsLandsmote.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Ja, men kun hvis det er ledige plasser. Grunnet deltakerbegrensning vil du risikere at arrangementene blir utsolgt, og vi vil sterkt oppfordre alle som ønsker å delta å kjøpe billetter sammen med registreringen til landsmøtet.

I år sendes det IKKE ut navneskilt på e-post, men via sms med en personlig lenke til vår mobilweb. Ved å følge lenken finner du en personlig QR kode som scannes når du ankommer NOVA Spektrum og du vil få ditt navneskilt og nøkkelsnor utlevert. QR koden vil også være din inngangsbillett på de sosiale arrangementene.

I år er det ikke egen påmelding til de enkelte foredragene. Du trenger kun å møte opp til foredragene du ønsker å delta på. Det er førstemann til mølla så møt opp i god tid for å sikre deg plass.

Deltakerne har mulighet til å forhåndsbestille lunsjbokser ved påmelding. Disse deles ut ved scanning av QR koden (se informasjon om eventweb s. 15) ved en rekke steder i hall A og B. Sitteplasser i hall A, NTFs torg og glassgaten kan benyttes. Pris for forhåndsbestilt lunsj er kr 290,- inkl mineralvann. Se www.NTFsLandsmote.no Lenke til et annet nettsted. for mer informasjon.

Deltakere kan også benytte det nyåpnede serveringsstedet Lillestrøm Lobby dersom man ikke ønsker å forhåndsbestille lunsj. Lillestrøm Lobby ligger i 1. og 2. etasje innenfor inngang vest og tilbyr matopplevelser i samarbeid med lokale produsenter.

Det vil også bli kaffeservering og være mulig å kjøpe en matbit i utstillingsområdet i nærheten av NTFs torg.

Ja, alle deltakere kan selv velge hvilke foredrag de ønsker å delta på. Målgruppen i fagprogrammet indikerer kun hvilken yrkesgruppe foredraget er tiltenkt fra foredragsholder sin side.

Ingen av foredragene er spesifikt tilrettelagt tannpleiere og tannteknikere som målgruppe, men både tannpleiere og tannteknikere er likevel hjertelig velkomne som deltakere, og står fritt til å delta på alle foredrag, uavhengig av målgruppen som er opplyst i fagprogrammet. Målgruppen i fagprogrammet indikerer kun hvilken yrkesgruppe foredraget er tiltenkt fra foredragsholder sin side.

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Kontakt oss på etterutdanning@tannlegeforeningen.no eller ring oss på 22547400 så hjelper vi deg

Sist oppdatert: 26. september 2022