Spørsmål og svar om LM2021 (FAQ)

Bilde

Vi mottar mange henvendelser med spørsmål rundt årets landsmøte og Nordental. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene. Håper du finner svar på det du lurer på - og at vi sees i Bergen 4. - 6. november 2021.

For mer informasjon om påmelding, fagprogram, sosiale arrangementer og praktisk informasjon - se www.tannlegeforeningen.no/landsmotet

Nei, i år satser vi på et 100% fysisk arrangement.

Nei, i år går alle foredragene «live» og fysisk. Grunnen er at vi (blant annet med tanke på Nordental) ønsker størst mulig fysisk deltakelse. Det er også vanskelig å få til god, digital kvalitet på foredrag som blir holdt i sal med publikum, sammenliknet med studioinnspilling.

Nei, deltakeravgiften dekker alle tre dager, og man kan ikke betale for å delta på enkeltdager.

Ja, når du er ferdig med å registrere deg så får du spørsmål om du ønsker å registrere flere personer. Betalingen skjer samlet med kort eller faktura.

I år trøkker vi til med hele tre ulike sosiale arrangementer. Torsdag blir det «kick off» med mat og gode muligheter for å mingle og prate i en litt mer intim atmosfære på Galleri Nygaten, med musikalsk underholdning av Jan Eggum. Fredag etter endt fagprogram samles vi i Nordental for messemingling, hvor man kan nyte kortreiste drikkevarer og rusle rundt blant utstillere og deltakere. Så er det tilrettelagt for at man kan gå ut og spise middag med teamet eller gamle kullinger, før vi møtes til fest og konsert i Grieghallen kl. 21. Fredag er det Sondre Lerche, Lars Vaular og Tarjei Strøm som står for underholdningen.

Ja, men kun hvis det er ledige plasser. Grunnet smittevern og deltakerbegrensning vil du risikere at arrangementene blir utsolgt, og vi vil sterkt oppfordre alle som ønsker å delta å kjøpe billetter sammen med registreringen til landsmøtet.

Nei. Årets utstilling er en integrert del av fagprogrammet, og det er ikke mulig å begrense tilgangen til kun utstillingen. Det er derfor kun deltakere på fagprogrammet som vil ha tilgang til Grieghallen.

Alle som har betalt vil få tilsendt navneskilt på e-post i forkant av landsmøtet. Nøkkelsnor og plastlomme får du når du kommer. Husk å printe/klippe ut navneskiltet før du drar hjemmefra, så slipper du å stå i kø.

I år er det ikke egen påmelding til foredragene. Du trenger kun å møte opp til foredragene du ønsker å delta på. Det er førstemann til mølla så møt opp i god tid for å sikre deg plass.

Lunsj torsdag og fredag er inkludert i deltakeravgiften. Alle som deltar på landsmøtet, får lunsjpakke utlevert fra lunsjstasjoner rundt i Grieghallen. Ulike mathensyn og allergier kan registreres i forbindelse med påmeldingen.

Ja. Vi tar smittevern på alvor og følger selvfølgelig alle de til enhver tids gjeldende smittevernregler og råd fra myndighetene både for dentalutstillingen og for fagprogrammet.

Fant du ikke svar på det du lurte på?

Kontakt oss på etterutdanning@tannlegeforeningen.no eller ring oss på 22547400 så hjelper vi deg

Sist oppdatert: 24. september 2021