Nordental 2024

NTFs landsmøte er den norske dentalbransjens desidert største og viktigste arrangement.

31. oktober - 2. november ser vi frem til å igjen kunne samle hele dentalbransjen på årets dentalmesse, med gode tilbud fra sentrale leverandører, underholdning og interaksjon på NOVA Spektrum Lillestrøm (tidligere Norges Varemesse)


Integrert i utstillingen er NTFs informasjonstorg og "Møtesonen" med ulike pop-up foredrag.
Klikk her for å se program for Møtesonen.

Deltakere på NTFs landsmøte har gratis inngang på Nordental. Billettsalg til kun dentalmessen kjøpes på www.NTFslandsmote.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Pris: 250 kr (350 kr ved kjøp i døren)
NB:
Gratis inngang lørdag 2. november

For mer informasjon om utstillingen, priser for stand m.m. se www.nordental.no Lenke til et annet nettsted.

Spørsmål?
Kontakt Katrin Andersen (NPG) dersom du har spørsmål eller ønsker informasjon
E-post katrin@npg.no eller mobil 93445272

Årets utstillere

Alfabetisk rekkefølge (listen oppdateres fortløpende)


Adin Dental Implants

TUG logo

Vår visjon er å skape de beste mulige tannimplantatløsningene som leverer kompromissløs kvalitet til en overkommelig pris. Adin Dental Implant Systems en er en av verdens ledende selskaper innen design, utvikling og produksjon av tannimplantatløsninger og på vei til å bli verdens ledende uavhengige tannimplantatleverandør.

www.adin-implants.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Align Technology

TUG logo

Align Technology designs and manufactures the Invisalign® System, the most advanced clear aligner system in the world, iTero™ intraoral scanners, and exocad™ CAD/CAM software.

Over the past 26 years, Align has helped doctors treat over 15.7 million patients with Invisalign®.

Visit www. invisalign.no/gp Lenke til et annet nettsted. for more information


Anestesispesialisten.no

TUG logo

Narkose til pasienter med tannlegeskrekk, sprøyteskrekk, ekstrem brekningstendens, psykiske utfordringer og omfattende rehabiliteringer.

- Mobile narkoserigger, uten krav til investeringer
- Pasientvurderinger og ASA klassifisering
- Booking i vårt spesiallagde bookingsystem
- Forberedelse av pasienter med informasjon til pasienter og pårørende.

Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for deg.

www.anestesispesialisten.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Anita Systems AS

TUG logo

Sky-, og nettbasert journalsystem for en moderne og effektiv tannklinikk. Med Anita trenger du kun en enhet med internett for å få tilgang til vårt journalsystem - ingen tidkrevende installasjon er nødvendig. 

www.anitasystems.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Artinorway Dentalforum AS

TUG logo

Artinorway Gruppen er ledende i Norge innen digitale løsninger både når det kommer til norsk produsert tannteknikk og via formidling av tanntekniske produkter.

Hos oss håndterer erfarne fagfolk alle arbeider som kommer inn, dette sørger for best mulig resultat for deg og dine pasienter.

Vi er et fullservice laboratorium innen tannteknikk, usynlig tannregulering og intraorale skannere som 3Shape, Medit og ArtiScan P2.

www.artinorway.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Azets Insight AS

TUG logo

Azets kjenner tannlegebransjen svært godt etter mange års tett samarbeid. Vi har egne tannhelseteam som leverer regnskap, lønn og rådgivning, analyser, verdivurdering, avtaler for kjøp/salg av klinikker/selskap, smarte og elektroniske løsninger. Vi forenkler tannlegens hverdag!

www.azets.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Best Dental Trading / Curasept Norge 

TUG logo

Best Dental Trading er en avdeling av Fauske Tannteknikk AS, og er basert på mange års erfaring i dentalfaget. Vi tilbyr et bredt produktspekter av beste kvalitet.

Best Dental Trading er representant og kontraktspartner for CURASEPT produkter og en rekke produsenter av munnhygiene produkter og forbruksvarer til tannleger.

Fauske Tannteknikk AS er produsent og importør av tanntekniske løsninger.

www.bestdental.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Colgate

TUG logo

Aktiv forebygging er viktig, også med tanke på god munnhelse. Colgate har et bredt sortement av produkter, som aktivt forebygger flere uønskede tilstander relatert til tenner og munnhulen. Besøk oss på vår Colgate®-stand for å høre mer om hvordan vi kan bidra for å fremme munnhelse for dine pasienter.

Besøk www.colgateprofessional.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for mer informasjon og opplæringsmateriell.Coltene

TUG logo

Coltene er et børsnotert sveitsisk selskap som produserer og formidler kvalitetsprodukter til tannlegebransjen i hele verden.

Coltene hovedfokus er innovasjon, bærekraft og langsiktighet.

www.Coltene.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Dandent AB

TUG logo

 

Vi levererar inredning till tandläkarkliniken.

 

www.dandent.se Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Danish Healthcare Design AS

TUG logo

Godt design er enkelt, funktionelt og holdbart.

Med afsæt i dansk design og med fokus på kvalitet, holdbarhed, funktionalitet, ergonomi og hygiejne har vi løsninger til alle klinikkens lokaler.

Og vi er naturligvis med i hele processen. Fra det rå lokale over valg af farver, møbler og inventar til det færdige resultat.

www.dhdas.dk Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Dental Direct

TUG logo

Dental Direct AS er total leverandør innen forbruksmateriell for tannhelsen. Vi jobber hardt for å yte den beste service til dere. Med eget lager i Norge, får dere rask og fraktfri levering av varer.

Se vår hjemmeside: www.dental-direct.no Lenke til et annet nettsted. eller ring oss på tlf: 33071500


Dental Sør AS

TUG logo

Dental Sør er best på utstyr, røntgen og innredning. Samt at vi tar service over hele landet. Vi hjelper deg også med praksisplanlegging.

Besøk vår hjemmeside;

www.dentalnet.no Lenke til et annet nettsted.


DentalCall

TUG logo

Vi (CSN) er leverandør av de mest etterspurte produktene innen trådløs servicekommunikasjon og leverer bl.a. DentalCall til tannklinikker. DentalCall forenkler og effektiviserer kommunikasjonen internt på klinikken og med pasientene. Systemene er utviklet sammen verdens ledende produsenter av denne type utstyr - som vi også er importør og norsk representant for.

www.dentalcall.no Lenke til et annet nettsted.


DentalSpar AS

TUG logo

DentalSpar tilbyr markedets største sortiment av alt du trenger på klinikken. Dette kombinert med god service og lave priser har gjort oss til en attraktiv leverandør for store og små klinikker over hele landet. Husk at du alltid får minst 20 % rabatt på alle varer når du handler i vår nettbutikk!

www.dentalspar.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

 


Dürr Dental

TUG logo

Dürr Dental har utviklet og produsert svært innovative systemløsninger for tannlegemarkedet i over 80 år. Som en ledende produsent leverer vi kraftige kompressorer og sugesystemer, sammen med innovative og intuitive digitale bildesystemer og hygieneprodukter for alle bruksområder. Våre kunder er både tannleger og spesialister – fra små praksiser, til klinikker og universiteter som bruker flere hundre behandlingsenheter, til og med laboratorier.

Vi har forpliktet oss til å stå ved siden av våre kunder som deres pålitelige partner og leverer de aller beste produktene og løsningene for å møte individuelle behov.

www.duerrdental.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Elis Norge AS

TUG logo

Med mer enn hundre års erfaring er Elis en internasjonal multiservicepartner som tilbyr de beste løsningene i bransjen for matteservice, arbeidstøyservice og hygieneservice. Vi sørger for at våre kunders behov er ivaretatt, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Vår sirkulære prosess er bærekraftig av natur og lønner seg både for våre kunder, oss og for miljøet!

www.no.elis.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


EMS Nordic

TUG logo

EMS er en verdensledende produsent innen medisinsk-teknisk utstyr og helsefremmende behandling. Med over 800 kvalifiserte medarbeidere jobber vi daglig med å forbedre våre produkter og tjenester ytterligere.

Ved hovedkontoret vårt i Nyon, Sveits og over hele verden er vårt mål absolutt perfeksjon. EMS har vært på det norske markedet i snart 30 år og fra april 2020 åpnet vi eget datterselskap EMS Nordic AS. EMS sitt oppdrag er glade og sunne pasienter, vellykkede klinikker og partnere. GBT gjør det mulig!
www.ems-nordic.no Lenke til et annet nettsted.


Ergo Optikk AS

TUG logo

Ergo Optikk brenner for å levere synergonomisk kompetanse gjennom kurs og workshops, samt levere spesielt utvalgte produkter av høyeste kvalitet, der ergonomiske løsninger er i fokus.

Med vår kunnskap, erfaring og kvalitet er vi unike på det norske markedet.

www.ergooptikk.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Ferrule Media

TUG logo

Ferrule Media er Norges ledende utvikler av informasjonsprodukter innen tannhelse og tannbehandling. Våre produkter brukes i dag på flere hundre tannklinikker - ved alt fra enkeltstående klinikker, offentlige fylker så vel som ved landsdekkende tannlegekjeder.

Kom innom vår stand og få en demonstrasjon av Dental Info, pasientinformasjon ved tannlegestolen. Dental Hjemmeside: høykvalitets hjemmeside til tannklinikker, Dental Visjon: faglig oppdatert venteromløsning.

www.ferrule-media.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Finansco

TUG logo

Finansco er en formuesforvalter som jobber for formuende kunder – enten private eller holdingselskap. Vi er størst i segmentet mnok 3 - 50, men håndterer også kunder over dette. Tannleger og helsepersonell er en av våre største kundegrupper. Disse er både store og små, kjente og mindre kjente.

www.finansco.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Flux

TUG logo

I over 50 år har Flux bidratt til god tannhelse. I 1963 så det første Flux-produktet dagens lys og i dag har vi produkter for hele familien. Produktene har et høyt fluorinnhold for å forebygge karies og styrke tennene. Flux er et av Norges mest brukte fluorskyll. Vi har også produkter for god ånde og mot tørr munn. Produktene er enkle og morsomme å bruke samtidig som de gjør nytte.

Vår visjon med Flux er at tannhelse skal være gøy!

www.fluxfluor.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Folkvang

TUG logo

Folkvang er en medlemseid driftspartner og innkjøpsorganisasjon for helsebedrifter i Norge, med et innkjøpsvolum på over 60 millioner og rundt 300 medlemmer.

www.folkvang.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Front Payment

TUG logo

Front Payment er et norsk fintech selskap med fokus på forbedring og forenkling av betalingsprosesser. I samarbeid med Opus Systemer har vi gjort en full integrasjon mellom våre system for å gjøre betalings- og innfordringsprosessen enklere for landets tannklinikker.

www.Frontpayment.no Lenke til et annet nettsted.


Grasp

TUG logo

Grasp er et Med-tech som har utviklet produktet Grasp Aware. Grasp Aware representerer en revolusjonerende nyvinning innen kommunikasjon mellom pasienter og tannleger. Produktet har gjennomgått en vellykket pilotperiode gjennom 2023, og under Nordental 2023 vil det bli presentert og tilgjengelig for salg for aller første gang. Vi ser frem til å møte deg ved vår stand B04-41, hvor du kan få en førstehånds opplevelse av Grasp Aware.

www.grasp.global Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


GUM®

TUG logo

GUM® lanserte sine første produkter i Sverige tilbake på 1970-tallet og har siden utvidet sitt utvalg fra tannbørster til et bredt spekter av produkter for forebyggende oral og tannpleie. I dag har GUM® et bredt spekter av tannkrem, tannbørster, produkter for interdental rengjøring, tanntråd og munnvann som kan hjelpe deg med daglig munnhygiene eller for ulike typer munn- og tannproblemer. Våre produkter er tilgjengelige på alle apotek og online.

www.professional.sunstargum.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.Health Workers AS

TUG logo

Health Workers leverer yrkesklær til helsesektoren. Vi har siden oppstarten satt en ny standard for yrkesklær. Våre kolleksjoner kjennetegnes av høy komfort, slitestyrke og ergonomisk snitt. Stort fargeutvalg, med både standardfarger og farger basert på sesong, populæritet og de siste trendene.

Vi er det naturlige valget for helsearbeidere som ønsker smart, praktisk og komfortabelt arbeidstøy.
Yrkesklær med stil og personlighet, rett og slett!

www.healthworkers.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Hear Safe

TUG logo

Hear Safe AS leverer det nyeste innen personlige, formstøpte hørselsvern for tannleger. Med våre hørselvern beskytter du din hørsel, samtidig som du kan høre din pasient, uten å ta ut dem ur ørene. Støyfiltrene som er spesielt utviklet for tannleger og demper de høye og skarpe lydene som scaling, turbiner, sug etc.

I år har vi en ny modell, med kortere leveringstid. Besøk vår stand og ta kostnadsfri avstøpning.

www.hearsafe.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Jacobsen Dental AS

TUG logo

Jacobsen Dental AS er totalleverandør av utstyr, service og forbruksvarer til det norske dentalmarkedet. Vårt mål er til enhver tid å tilby våre kunder det aller beste innen dentale produkter og service. Vi skal optimalisere behandlingsrutiner og pasientkommunikasjon for tannlegen og vi arbeider hardt for å møte og overgå våre kunders forventninger.

Jacobsen Dental AS representerer verdens ledende firmaer innen dentalbransjen. Disse firmaene er i ledersjiktet når det gjelder forskning og utvikling.

www.jacobsen-dental.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Kuraray Medicals

TUG logo

Siden Kuraray Medicals introduserte den første dentale adhesiven, CLEARFIL LINER BOND F i 1978, har dental teknologi vært i konstant utvikling. Gjennom årene har CLEARFIL SE BOND og PANAVIA representert gull-standarden og har stått som referansene for kvalitet i vitenskapen.

Etter mange år med selvstendig pionerarbeid, er Kuraray Noritake Dental stolte og glade over å kunne tilby flere revolusjonerende produkter og tjenester. Vi ønsker å inspirere deg med de beste minimal invasive og bio-additive løsningene nå og i fremtiden. Slik at pasientene dine kan ha glede av sine egne tenner hele livet.

www.kuraray.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Leger uten grenser

TUG logo

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Vi hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor.

For mer informasjon om vårt arbeid, se program for "Møtesonen" og www.legerutengrenser.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


LIC Scadenta AS

TUG logo

En av Norges ledende leverandør av dentale forbruksvarer, kjeveortopedi og tannteknikk. Vi dekker kundenes behov!

- Med bestillings-/lagersystemet SCANORDER tilbys valgfrihet
- Et bredt sortiment på forbruk og kjeveortopedi gjør oss til en fullstendig leverandør
- Vår tanntekniske avdeling leverer import og egenproduserte tanntekniske arbeider av høy kvalitet, til gode priser og rask levering
- Ulike avtale-/rabattordninger

Vår jobb er å gjøre din jobb lettere. Valget er ditt!

www.licscadenta.no Lenke til et annet nettsted.


Majoar Dental

TUG logo

Majoar AS er en ledende leverandør av tannlegeutstyr, spesialisert innen endodonti. Vi tilbyr innovative løsninger for tannleger, med fokus på høykvalitets produkter som dekker behovene innen rotbehandling.

www.majoardental.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.Medic IT AS

TUG logo

Medic IT er en etablerert leverandør av it - tjenester til dentalbransjen gjennom 20 år. Hos oss er kunden i fokus og vi leverer løsninger basert på moderne teknologi. Vi hjelper din klinikk med å møte morgendagens utfordringer slik at du kan fokusere på pasientene. Teknikerne våre er Opus sertifiserte og vi har god kjennskap til røntgensystemer.

www.medic-it.no Lenke til et annet nettsted.


MedicVision

TUG logo

MedicVision AS er et innovativt teknologifirma med hovedfokus på Medisinsk Optikk. Vi er spesialister på forstørrende optikk til medisinsk fagpersonell. Hos oss finner du et stort utvalg av lupebriller, mikroskoper, arbeidslys, instrumenter og synstester.

Som ZEISS Business partner har vi et stort utvalg av mikroskoper og lupebriller til en rekke forskjellige formål.

Vi er i tillegg distributør for en rekke andre kjente produsenter av medisinsk optikk som Keeler, StarMed, Heine og Swarovski.

www.medicvision.no Lenke til et annet nettsted.


Muntra AB

TUG logo

Muntra is a cloud based patient management and image managing software that helps hundreds of dental clinics to acquire, treat and get more satisfied patients. Our vision is to enable better and simpler dentistry through technology.

www.about.muntra.se/no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Norsk pasientskadeerstatning (NPE)

TUG logo

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) er en statlig etat underlagt Helse og omsorgsdepartementet. NPE forvalter pasientskadeloven, og den sikrer at pasienter som har fått en skade etter feil behandling innen helsevesenet, får den erstatningen de har krav på.

Alle virksomheter som gir helsehjelp utenfor den offentlige helsetjenesten og som sysselsetter autorisert helsepersonell skal melde seg inn i ordningen og betale tilskudd til NPE. Vi har i år med en saksbehandler som kan svare på spørsmål dere har om tann-saker. Velkommen innom.

www.npe.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Norsk Tannpleierforening

TUG logo

Norsk Tannpleierforening (NTpF) ble etablert i 1968 og er en profesjons- og fagforening. Foreningen er et av 14 forbund i Hovedorganisasjonen Unio. NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for autoriserte tannpleiere i offentlig og privat sektor og arbeider med fagpolitiske oppgaver som påvirker tannpleiernes yrkesutøvelse.

www.tannpleierforeningen.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Novus Dental AS

TUG logo

Novus Dental har fokus på profylakse, regenerasjon og tannteknikk/implantater. Vi har eget lager i Norge, og kompetente medarbeidere med stor interesse for fagfeltet. Vår filosofi er så enkel som at vi ønsker å tilby produkter av høyeste kvalitet, raskt levert og til gode priser. Samtidig ønsker vi å bidra til kompetanseutvikling i bransjen, og arrangerer jevnlig kurs med gode foredragsholdere fra inn- og utland.

Distributør for blant annet CURAPROX, NSK, CEKA, Thommen Medical, Meisinger, DESS, GC og Regedent.

www.novusdental.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


NSK Nordic

TUG logo

Med produktkvalitet som filosofi og med røtter i Japan, er NSK en av verdens største produsenter av roterende instrumenter og andre produkter rettet mot tannleger og tannpleiere.

www.nsk-nordic.com Lenke til et annet nettsted.


Opus Dental

TUG logo

Opus Dental er Nordens ledende heldekkende administrasjonssystem for private og offentlige tannlegeklinikker. Flere brukere velger Opus Dental enn noe annet tilsvarende system, og vi har mer enn 18,000 brukere på over 4,000 skandinaviske klinikker. Programmet har gjennom 25 år blitt utviklet i nær dialog med våre brukere, som har resultert i det mest brukervennlige og komplette journalsystemet på markedet. Med Opus Cloud vil du kun trenge tilgang til internett og en web-leser.

Se filmen om Opus Cloud Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Oris Dental

TUG logo

Oris Dental ble dannet av tannleger, med tannleger, for pasientene.

Vårt DNA ligger i Oris Academy som skreddersyr kurs og hospiteringer for alle våre yrkesgrupper. Vi skal bidra til å øke kunnskapen til alle som ønsker det. Hos oss er det status å være nerd og vi tror aldri vi blir ferdig utlært, heldigvis!

Vi vil gjerne ha flere fagnerder på laget vårt. Ta kontakt med en av våre 1500 lagspillere om du vil vite mer eller sjekk ut vårt nettsted:

www.oris-academy.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Plackers

TUG logo

Plackers tilbyr et bredt utvalg av produkter for tannpleie og god munnhelse. Utvalget består av tanntrådbøyler, mellomromsbørster, tannstikker og refill til eltannbørster. Våre produkter er utviklet for å inngå i den daglige rutinen for god tannhelse og for effektivt å ta bort matrester og plakk, også der din tannbørste ikke kommer til.  Plackers gjør det enkelt for deg å holde tennene rene og friske.

www.plackers.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Plandent AS

TUG logo

En totalleverandør for hele tannhelseteamet

Plandent markedsfører utstyr og forbruksvarer fra store, anerkjente produsenter, blant annet uniter, røntgen og programvare fra Planmeca, samt IT-tjenester og teknisk service.Lager- og bestillingssystemet PlanOrder frigir verdifull tid og sørger for at man har ferske varer på lager. Alt for en enklere og bedre hverdag på klinikken!

www.plandent.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Proteket

TUG logo

Proteket er Norges største tanntekniske fagmiljø med over 100 medarbeidere, og mer enn 60 autoriserte tannteknikere. Vi har laboratorier fra Alta i nord til Sandnes i sør, med spesielt én ting til felles: Vi går på jobb hver dag for å avlaste og støtte deg som tannlege, slik at du får best mulig forutsetninger for å gjøre en god jobb.

www.proteket.no Lenke til et annet nettsted.


Resurs Bank

TUG logo

Resurs har skreddersydde løsninger hvor du kan tilby Tannkonto og gi dine pasienter fleksibilitet og mulighet til å delbetale behandlingen – en tjeneste som gir flere rett til riktig tannbehandling. Med en tannkonto har pasienten din mer tid til å betale for tannlegebesøket, og du har ingen kredittrisiko og får pengene på konto allerede neste virkedag. Ta turen innom standen og lær mer om hvordan fleksible løsninger via Resurs kan bidra til flere fornøyde pasienter og en enklere hverdag.

www.resursbank.no/tannkonto Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


SB12 - Munnskyll

TUG logo

SB12® munnpleieprodukter nøytraliserer ubehagelig ånde i opptil 12 timer med sin unike og patenterte formulering. SB12 munnskyll og munnspray forhindrer dannelsen av de stoffene som gir dårlig ånde, styrker tennene og forebygger karies. Oppdag fordelene med SB12, besøk oss på vår SB12 stand for å høre mer.

www.SB12.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Sensodyne / parodontax

TUG logo

Haleon Norway har et bredt utvalg av spesialiserte produkter innenfor oral helse. Våre varemerker er blant annet Sensodyne (spesialisttannkrem mot ising i tennene), Pro-emalj, Corsodyl og Corega.

I 2021 lanserte vi nyheten Parodontax tannkrem. Parodontax hjelper til med å stoppe og forebygge blødende tannkjøtt ved kontinuerlig bruk 2 x daglig. Hjelp pasientene dine med å beholde et friskt tannkjøtt og stoppe utviklingen mot gingivit!

Besøk www.haleonhealthpartner.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for informasjon og opplæringsmateriell


Sentu AS

TUG logo

Sentu AS er en IT leverandør med spesialkompetanse innenfor dentalbransjen. Vi er sertifiserte Opus teknikere og har god erfaring med de fleste røntgensystemene som brukes i Norge. Sentu AS er en totalleverandør av IT tjenester til din klinikk.

www.sentu.no Lenke til et annet nettsted.


Skaar Service

TUG logo

Vi er en ny aktør med lang erfaring i bransjen. Vi er stasjonert i Oslo. Vårt fokus er å levere kvalitetsprodukter og profesjonell service, samtidig som vi bygger sterke og langvarige relasjoner.
Vår erfaring strekker seg over mange år, og vi står klare til å bistå med alt fra service, reparasjoner til utstyrsoppgraderinger.
Vi ser frem til å bli din foretrukne partner, kom innom oss

www.skaarservice.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Solventum

TUG logo

3Ms helsevirksomhet er nå et frittstående selskap, Solventum.

Med mer enn 70 års erfaring med å levere innovasjoner innen helsesektoren, fortsetter vi å drive bransjen fremover ved å lytte nøye til deg. Vi utvikler banebrytende innovasjoner innen helse-, materiale- og datavitenskap. Løsningene våre er utformet for å forbedre resultatene på tvers av helseøkosystemet, fra datasenter til tannlegestol, og fra sykehus til hjem. Les mer på Solventum.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Storebrand

TUG logo

Som medlem i Tannlegeforeningen får du Storebrands beste priser på forsikring, nærmere bestemt 27 % lavere pris enn for en ordinær kunde! I tillegg har du 10 % nettrabatt på private skadeforsikringer du ikke har fra før.

Foreningen har videre fremforhandlet et konkurransedyktig tilbud på pensjon for selvstendig næringsdrive. Ved opprettelse av en pensjonsavtale kan du oppnå skattefordeler og reduserte administrasjons- og forvaltningskostnader.

www.storebrand.no/tannlegeforeningen Lenke til et annet nettsted.


Straumann Group

TUG logo

Straumann Group er grunnlagt på en lang tradisjon med legendarisk sveitsisk innovasjon og presisjon.

Med hovedkontor i Basel, Sveits, er Straumann Group både forsker, utvikler og leverandør av tannimplantater, instrumenter, biomaterialer, CADCAM-protetikk, digitalt utstyr, programvare og usynlig tannregulering. Med lidenskap og en forpliktelse for kompromissløs kvalitet, gjør vi premium tannhelsetjenester tilgjengelig for både pasienter og kunder over hele verden.

www.straumann.no Lenke til et annet nettsted.


Svea Bank

TUG logo

Svea har sammen med Opus utviklet en kundevennlig og effektiv betalingsløsning for pasienter og tannleger. For mange kan en uforutsett tannlegetime bli dyrt, og ikke alle har mulighet til å betale eller i det hele tatt møte opp til timen. Med denne løsningen kan pasienten din gå rett ut fra klinikken etter behandling, og du kan ta imot neste pasient med det samme. På denne måten sparer du tid og ressurser, og dine pasienter får en bedre kundeopplevelse. Kom innom standen for en nærmere prat om hvordan Svea kan bidra til å gjøre din arbeidshverdag mer effektiv.

www.svea.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Tannhelse Uten Grenser

TUG logo

Tannhelse Uten Grenser er en nøytral og uavhengig hjelpeorganisasjon som arbeider for å fremme oral helse i land der det finnes dårlig tannhelsetilbud. Vi hjelper pasienter uavhengig av deres politiske, etniske og religiøse tilhørighet.

​Vi har både nasjonale og internasjonale prosjekter og har som et mål om å ha prosjekter i alle verdensdeler.

Les mer om vårt arbeid på www.tannhelseutengrenser.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Tannhelsesekretærenes Forbund

TUG logo

ThsF er den eneste yrkesorganisasjonen kun for tannhelsesekretærer og assistenter.

Vi arbeider bl.a. for å ivareta medlemmenes yrkes- og utdanningsmessige interesser,

samt yrkesgruppens lønns- og arbeidsvilkår.

Lurer du på hva vi kan tilby? Velkommen til vår stand!


Tannhelsetjenestens kompetansesentre

TUG logo

De fem regionale kompetansesentre innen tannhelse skal:

- bidra til å sikre befolkningen, særlig personer med rettigheter etter tannhelsetjenesteloven, tilgang til odontologiske spesialisttjenester
- gi fagstøtte til offentlig og privat tannhelsetjeneste og råd til andre tjenesteområder og befolkningen
- drive forskning og kunnskapsutvikling innen tannhelse
- delta i den kliniske delen av spesialistutdanningen av tannleger

Se TkØ Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. / TkNN Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. / TkMidt Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. / TkVest Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. / TkRog Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for mer info


Tannlab AS

TUG logo

Tannlab er et av landets største og mest innovative tanntekniske laboratorier. Vi er en totalleverandør og partner for behandler og tilbyr tannteknikk, informasjon og rådgivning av høy kvalitet. Vi bruker aktivt ny teknologi og dialog for å gi behandler og pasient de beste løsningene.

Tannlab har også en egen kjeveortopedisk avdeling som blant annet fremstiller alignere og TAD apparatur, samt oralmotoriske plater

www.tannlab.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Tannlegenes Gjensidige Sykeavbruddskasse

TUG logo

Tannlegenes Gjensidige Sykeavbruddskasse er et forsikringsselskap for medlemmer av Den norske tannlegeforening. Forsikringen gir dekning av utgifter til drift av tannhelsevirksomheten ved sykmeldingsgrad på 50 prosent eller høyere som følge av tannleges sykdom eller skade. Sykeavbruddskassen er et gjensidig skadeforsikringsselskap eiet av medlemmene.

www.sykeavbruddskassen.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Technomedics AS

TUG logo

Satsingsområdet til Technomedics har alltid vært innovative kvalitetsprodukter – noe utenom det vanlige.

Vi er jevnlig i dialog med spesialister for å avdekke behov og ønsker, og for å forsikre oss om at produktene fra våre leverandører er av ypperste kvalitet. Kom innom standen vår for å oppleve noe nytt og spennende!

www.technomedics.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Telenor Norge AS

TUG logo

Telenor Norge er landets største totale tjenesteleverandør. Hver dag jobber vi for å lede an i digitaliseringen av Norge og utvikle de beste digitale produkter og sikkerhetstjenester for våre kunder. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder.
Vil du snakke med en rådgiver klikk her

Vil du snakke med en rådgiver? Klikk her Lenke til et annet nettsted.


TePe Nordic AB

TUG logo

TePe er en svensk bedrift grunnlagt i 1965. Utvalget av funksjonelle munnstellsprodukter av høy kvalitet, er utviklet i samarbeid med tanneksperter med mål om å øke bevisstheten om forebyggende tannbehandling, rengjøring mellom tennene, og sammenhengen mellom oral og generell helse. Med bærekraft i fokus skjer all design, utvikling og produksjon ved hovedkontoret i Malmö. TePes produkter selges gjennom tannklinikker, apotek og dagligvarebutikker.

www.tepe.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Tonne Dental AS

TUG logo

Stort utvalg profylakseartikler, forbruksvarer, instrumenter og utstyr. Det lille, norske dentaldepotet med lager på Trollåsen som har personlig service og oppfølging. Bredt sortiment, spennende utvalg og kjente varemerker. Vårt mål er alltid lave og konkurransedyktige priser, helt enkelt, så blir behovet for høye rabattprosenter borte.

Les vårt populære kundeblad TDnytt for nyheter, kampanjer og produktinformasjon, og besøk gjerne vår webshop på www.tdental.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.. Prøv oss, da vel!


TrinnVis AS

TUG logo

Styring, HMS og kvalitet på tannklinikken. TrinnVis gjør det enklere å drive trygt, godt og i tråd med myndighetenes krav til blant annet datasikkerhet, internkontroll, utstyr og oppfølging av personale. Systemet er utviklet i samarbeid med Den norske tannlegeforening og brukes i dag av mer enn 250 tannklinikker.

www.trinnvis.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Unident AS

TUG logo

Unident er en totalleverandør og i 30 år har vi utviklet tannhelsen med innovative produkter.

Vårt mål er å gjøre deg klar for fremtiden ved å skape en banebrytende tannhelse, tilby innovative produkter og nytt arbeidssett som forbedrer tannhelsen for alle.

Vi hjelper deg med å koble sammen den nye digitale teknikken med dine daglige utfordringer. Du skal gjøre det du er best på – det skal vi også!

www.unident.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Unilever Zendium

TUG logo

Munnen fortjener å bli behandlet med mer ømhet. Møt Zendium: designet for å styrke munnens naturlige forsvar - ikke bekjempe den. Vår banebrytende formulering har en prebiotisk fordel som fremmer munnens naturlige forsvarssystem: det orale mikrobiomet. Zendium bruker naturlige enzymer og proteiner for å styrke de gode bakteriene i munnen.

Zendium.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


VOCO

TUG logo

Det familiedrevne dentalfirmaet VOCO lokalisert i Cuxhaven er en av de ledende produsentene i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Produktporteføljen omfatter mer enn 100 produkter, med fokus på forebyggende, restorative, protetisk og digital tannbehandling. Alle produktene produseres i hovedkvarteret og er derfor 100 prosent "Made in Germany".

www.voco.dental Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


W&H

TUG logo

Produsent og leverandør av utstyr til tannleger, tannpleiere og tannteknikere.

I Norge er vi to ansatte med kontor og show room på Ullevål i Oslo. Vi er del av den nordiske avdelingen med hovedkontor, lager og verksted i Täby utenfor Stockholm, Sverige. I tillegg til W&H produkter leverer vi også utstyr fra Young og DAC. Se vår nettside eller kom innom vår stand for mer info. www.wh.com/se_nordic Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


XyliMelts® – Pharmex AS

TUG logo

XyliMelts® klebetablett er ideell til bruk om natten, for å redusere søvnforstyrrelser ved tørr munn. Festes enkelt i munnen, virker umiddelbart, løses opp sakte, og varer lenger enn andre midler ved munntørrhet. Xylitol frigjøres over en periode på 48 timer ved bruk om natten, og 14 timer på dagtid.

www.xylimelts.no Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Zeiss

TUG logo

ZEISS er et internasjonalt, ledende teknologiselskap innen optikk og optoelektronisk industri. ZEISS skaper teknologisk fremgang og utvider gjennom sine løsninger horisonten innen optikk-verdenen og assosierte områder.

Innen tannpleie tilbyr ZEISS avanserte mikroskop og medisinske luper. Dental mikroskop gjør detaljer og fin struktur tydelig synlig. Det gjør at du bedre kan visualisere områdene som er av interesse, og gi pasientene dine undersøkelser og behandlinger av høy kvalitet.

www.zeiss.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.


Zirkonzahn

TUG logo

Founded by MDT Enrico Steger amid the Italian Dolomites, Zirkonzahn is an in-house producer for CAD/CAM systems, digital patient diagnostic tools, software, furnaces, implant prosthetics components and dental restoration consumables, supplying smart solutions to customers worldwide. Key values are local high-quality production, support service and educational trainings for dentists and dental technicians

www.zirkonzahn.com Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Sist oppdatert: 15. mai 2024