Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding

Pasientinformasjon korona og tannhelse

Pasient og spørsmål om tannbehandling og korona?

Tannlegeforeningens sekretariat mottar mange spørsmål om dagen vedrørende koronaviruset. Her finner noe noen av aktuelle problemstillingene for deg som er pasient. Siden oppdates fortløpende.

Tannhelsetjenesten er en viktig del av helsetjenesten og helsemyndighetene anbefaler nå en gradvis opptrapping av driften.

Spørsmål?
Har du andre spørsmål eller er usikker på hvordan du skal forholde deg, kan du ringe tannlegen din. Hvis tannlegen din ikke er tilstede, er det også mulig å kontakte den offentlige tannhelsetjenesten i fylket ditt.
Klikk her for en oversikt over nettadresser og kontaktinformasjon til fylkeskommunene og den offentlige tannhelsetjenesten.

Du kan også kontakte vår pasienttjeneste "Tannlegen hjelper deg", som kan treffes på telefon 90 61 33 69 (mandag 10:00 - 12:00, onsdag 12:30 - 13:30 og torsdag 10:00 - 12:00) eller på e-post pasient@tannlegeforeningen.no

Koronaplakat NTF
Sist oppdatert: 28. april 2020