FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

14. september publiserte FHI en rekke oppdateringer i sine råd til tannhelsetjenesten under covid-19-pandemien. Se egen nyhetssak for en oversikt over de viktigste endringene.

Lukk melding
FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

Lukk melding

Jus og arbeidsliv

En del av NTFs medlemstilbud er kostnadsfri juridisk medlemsrådgivning og advokatbistand. Dette gis enten du er praksiseier, assistenttannlege eller ansatt tannlege.

Juridisk bistand gis som hovedregel fra tannlegeforeningens egne jurister og advokater. Våre dyktige medlemsrådgivere er eksperter på arbeidsrett, helserett og tannlegers samarbeidsforhold og kontrakter, samt andre områder som er knyttet til yrkesutøvelsen som tannlege.

Kontaktinformasjon til juridisk medlemsrådgivning:
E-post: jus@tannlegeforeningen.no
Telefon: Under koronaepidemien vil telefontiden kunne variere - se oppdatert informasjon på siden kontakt oss