Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Helsedirektoratet og FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten. FHI anbefaler forsterkede smitteverntiltak for alle pasienter ved alle aerosolgenerende prosedyrer i kommuner med smitterisikonivå 4-5. Se også nye anbefalinger ved smitterisikonivå 3.

Lukk melding
Nye råd og anbefalinger til tannhelsetjenesten

Lukk melding

Bruk av NTFs logo

Medlemmer har anledning til å bruke NTFs logo - Sankta Apollonia - til trykksaker, skilt, nettsted og tilsvarende materiell. Det forutsettes at bruken er i henhold til NTFs etiske regler samt reglene om NTFs grafiske profil.

Grafisk profil for NTFs logo

Logoen er designet av Mike Mills, Mills Mike Grafisk Design & Illustrasjon.

NTFs grafiske profil består av følgende elementer:

• Blåfarge: PMS 287
    CMYK-profil på blåfargen (til trykk): 100 % cyan, 69 % magenta og 12 % sort.
    NB: Blåfargen er en del av logouttrykket, og logoen skal brukes i denne blåfargen, ev. i sort eller hvitt på trykk.
  • Skrifttype i logotekst er laget spesielt for NTF av Mike Mills.
  • Som skrifttype for annen tekst (f.eks. tannlegens navn og adresse) brukes Frutiger normal

Nedlastbare filer

Til trykk:

Til bruk på nett:

Til bruk i word-dokumenter m.m.: