Søk

Ledig stilling - Fagsjef

Vil du bruke utdanningen og erfaringen din til å påvirke fremtidens tannhelsetjeneste? Da kan dette være jobben for deg.

Vi søker en dyktig, selvstendig og kvalitetsbevisst tannlege til stilling som fagsjef i foreningens sekretariat. Fagsjefen inngår i avdeling Fag og kommunikasjon og rapporterer til organisasjonssjefen.

Som fagsjef har du en sentral rolle i NTFs faglige og helsepolitiske arbeid og jobber tett med avdelingens øvrige medarbeidere og med foreningens politiske og administrative ledelse. Fagsjefen arbeider med myndighetskontakt, utredninger og høringer og representerer foreningen utad i faglige sammenhenger. Du inngår i et sterkt faglig team og deltar i interne og eksterne prosjekter og arbeidsgrupper.

Ønskede kvalifikasjoner
- Norsk autorisasjon og praktisk erfaring fra klinisk tannlegevirksomhet
- God odontologisk-faglig oversikt
- God evne til å sette seg inn i fagpolitiske problemstillinger
- God forståelse og interesse for digitalisering av helsesektoren
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi søker deg som er positiv, strukturert, initiativrik og med gode samarbeidsegenskaper. Du liker å skrive, er løsningsorientert, ser muligheter og tar ansvar. Du er samfunnsinteressert, med vekt på hele det odontologiske fagområdet og vil bidra til faglig utvikling innenfor avdelingens samlede ansvarsområde.

Vi kan tilby en selvstendig rolle med stor mulighet til å påvirke egne oppgaver. Du vil arbeide i et fellesskap med kompetanse fra ulike fagområder som helse, jus, kommunikasjon, samfunnsvitenskap og økonomi. Det må påregnes noe reisevirksomhet og møteaktivitet utenfor normal arbeidstid etter nærmere avtale. Stillingen er på heltid.

NTF har konkurransedyktige betingelser. Stillingen inngår i NTFs pensjonsordning.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 90 58 41 38 eller
NTFs organisasjonssjef, avdelingsleder Thomas Eide Holmen, tlf. 47 48 87 63.

Gå inn på www.amropdelphi.no for å søke stillingen

Søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest