Bertel O. Steen

Den norske tannlegeforeningen har inngått en rabattavtale på biler hos Bertel O. Steen AS for medlemmer og ansatte i NTF.

Avtalen innebærer rabatt på personbiler fra Mercedes-Benz, Kia, Peugeot og Citroën.

Bertel O. Steen AS har opprettet egne sider for våre medlemmer, hvor dere finner aktuell informasjon om avtalen og produktene. Her er de respektive merkers informasjonssider:

Mercedes Benz

KIA

Citröen

Peugeot

Rabatten gjelder på utsalgspriser fratrukket engangsavgift til staten. Det kan forekomme kampanjer hvor rabatten ikke gjelder. En forutsetning for å oppnå de gunstige betingelser, er at dere kan fremvise en bekreftelse på deres medlemskap. Kontakt sekretariatet i Den norske tannlegeforening via mailadresse post@tannlegeforeningen.no og be om dette.