Student på NTFs landsmøte

Landsmøtet inneholder gode muligheter for å knytte kontakter og bli bedre kjent med NTF for studenter. På programmet står det et eget lunsjforedrag for studenter, samt den tradisjonelle posterpresentasjonen og utdeling av NTFs studentforskerpris.

Deltakelse på NTFs landsmøte er gratis for studentmedlemmer, og gir mulighet for deltakelse på alle foredrag alle dager.

Lunsjforedrag for studenter og årskandidater

Andreas Wahl
Fysiker, programleder og formidler av naturvitenskap
Fredag kl. 1215 - 1300

NTFs Studentforskerpris

Den årlige NTFs Studentforskerpris gir studentene mulighet til å presentere masteroppgaver/studentprosjekt på landsmøtet. Beste presentasjon honoreres med kr 15 000, NTFs diplom og presentasjon i NTFs Tidende.

Posterpresentasjon finner sted fredag kl. 0900 - 1000 på Møtesonen, NTFs Torg
Prisutdeling skjer samme sted, fredag kl. 1715

Les mer om årets nominerte

Treff NTF student

Freagen vil du har mulighet til å treffe representanter for NTF Student på NTFs torg i messehallen. Ta turen innom, få en kopp kaffe og få svar på spørsmål om ditt studentmedlemskap.

studentforskerprisen 2018

Bilde: De nominerte til NTFs studentforskerpris 2018. Foran står vinner Ronja Kristine Sandum fra Universitetet i Oslo som vant for sin oppgave "Nanopartikler i det orale miljøet" (Veileder Lene Hystad Hove og Alix Young Vik).

Ikke medlem enda?

Vi minner om at vårt studentmedlemskap også er gratis!
Bli medlem i dag!