Norsk Tannverns seminar

Rundt 200 representanter fra alle deler av tannhelsetjenesten var 7. mars samlet på KS Agenda for Norsk Tannverns seminar om "Sosiale ulikhet i helse - tannhelsetjenestens utfordringer i folkehelsearbeidet". Deltakerne fikk mye god innsikt og oppdatert informasjon om hvilken viktig posisjon tannhelsepersonell har i samarbeidet med annet omsorgspersonell når det gjelder pasientgrupper med store sammensatte problemer, og hva som må til for å utjevne sosial ulikheter innen helse.
Les mer...

Tannlegespesialistenes fellesseminar 27.-28. januar 2017

Ca. halvparten av NTFs spesialister var fredag og lørdag samlet på Quality Expo Hotel Fornebu på Tannlegespesialistenes fellesseminar. Nivået på forelesningene var høyt og tilbakemeldingene fra deltagerne var svært positive.
Les mer...

Et tilbakeblikk på BTFs Vestlandsmøte 2017

Årets Vestlandsmøte er historie og for et møte det har vært! Vi har i år slått alle rekorder og dette møte har vært det største i historien. Vi i styret, fagkomiteen og festkomiteen sitter igjen fornøyde og med mange inntrykk, men vi hviler ikke på laurbærene og er allerede så smått igang med å planlegge neste års møte.
Les mer...