Endodonti i Firenze - NTFs utenlandskurs 2017

Etter 5 intense dager i kunstens, arkitekturens og vitenskapens skattkammer, Firenze, er jeg på vei tilbake til hamsterhjulet med SK332. De gode opplevelsene fyller meg med tilsvarende gode følelser, en forsinkelse i Frankfurt med tap av siste fly til Trondheim får egentlig ingen større betydning. De to/tre første pasientene 2. mai må bookes om, men hva gjør det i det store perspektivet?
Les mer...

Årskusus og Scandefa 2017

Så var det igjen klart for Årskursus og Scandefa i København, og duket for kurs- og messebesøk tre dager til ende på Bella Center, rett utenfor København.
Les mer...

Den norske tannlegeforenings tariffkonferanse 2017

Den 6.og 7. mars arrangerte Sentralt forhandlingsutvalg NTFs årlige tariffkonferansen for NTFs tillitsvalgte fra de ulike tariffområdene hvor NTF har partsrettigheter. Konferanse ble avholdt på Hotell Park Inn, Gardermoen. Konferansens viktigste oppgave er å legges strategier for årets lønnsoppgjør, fastsettelse av forhandlingsmandat for sentralt forhandlingsutvalg(SF), evaluering av sentrale og lokale lønnsoppgjør og drøfting av tariffpolitiske spørsmål i de ulike tariffområdene.
Les mer...