RSS - Nyheter

Modulen nedan skapar upp ett RSS-flöde från arkivet Nyheter med de 20 senaste artiklarna.
Länk till RSS-flödet:
https://www.tannlegeforeningen.no/4.374126a6187eaf545b3a1d2/12.374126a6187eaf545b3a1dc.portlet?state=rss&sv.contenttype=text/xml;charset=UTF-8 Lenke til et annet nettsted.


 • Bilde
  Ønsker mer penger til oppsøkende virksomhet
  I løpet av mai måned har NTF vært innom Stortinget og møtt en rekke partier. I dag var turen kommet til SV og deres helsepolitiske talsperson Marian Hussain. Tema for møte var innspill til det nye endringsforslagene for tannhelsetjenesteloven og forslag til revidert nasjonalbudsjett.
  Läs mer

 • Bilde
  TannBarn utvidet med nytt kapittel
  Den nasjonale faglige retningslinjen «Tannhelsetjenester til barn og unge 0–20 år» (også kalt TannBarn), er nå utvidet og publisert med Kap. 11 «Lokal anestesi, smertestillende legemidler, sedasjon eller generell anestesi (narkose) ved tannbehandling av barn og unge».
  Läs mer

 • Bilde
  Husk Presidentens time 14. mai
  Neste uke (14. mai kl. 20) er det klart for ny runde med det månedlige, digitale møtet med NTFs politiske ledelse. Denne gangen er det visepresident Ralf Husebø som stiller, og alle medlemmer er velkomne til å logge seg på og stille spørsmål og si sin mening.
  Läs mer

 • Bilde
  Handelsbanken har landets mest fornøyde bankkunder
  Vår samarbeidspartner Handelsbanken har de mest fornøyde bankkundene ifølge Norsk Kundebarometer 2024.
  Läs mer

 • Bilde
  Gum Health Day 2024
  Gum Health Day er en internasjonal markering som holdes hvert år 12. mai. Målet er å øke bevisstheten rundt viktigheten av å ta vare på tannkjøttet, opprettholde god munnhygiene og besøke tannlegen for forebygging og behandling. Slagordet for årets markering er “ Gums rock! Keep them safe!".
  Läs mer

 • Bilde
  Akademikerne bryter lønnsforhandlingene på "alle" fronter
  Vårens vakreste eventyr er satt på pause. Akademikerne har brutt forhandlingene med henholdsvis staten og kommunene.
  Läs mer

 • Bilde
  NTF støtter foreslåtte endringer til tannhelsetjenesteloven, men....
  Regjeringen har fremmet forslag til endringer av tannhelsetjenesteloven. Forslagene vil gi flere pasientgrupper, som den offentlige tannhelsetjenesten også i dag har ansvaret for gjennom ulike vedtak og ordninger, en lovfestet rett til nødvendige tannhelsetjenester. NTF støtter at disse gruppene får et lovfestet tilbud, men har noen bemerkninger til forslagene.
  Läs mer

 • Bilde
  Sykehjelpsordningen - overgang til nytt system
  Sykehjelpsordningen for tannleger lanserer en ny søknadsportal i juni.
  Läs mer

 • Bilde
  Ny helseminister, nye muligheter
  Den norske tannlegeforening gratulerer Jan Christian Vestre som ny helseminister. Helse- og omsorgssektoren er stor og komplisert, og tannhelsetjenesten likeså. I juni 2024 vil den nye helseministeren motta en NOU fra Tannhelseutvalget om status i tjenesten og forslag til å utvikle fremtidens tannhelsetjeneste. NTF forventer at det videre arbeidet skjer i nær dialog med aktørene i tjenesten.
  Läs mer

 • Bilde
  Bli med og marker Håndhygienedagen 2024
  Tradisjonen tro inviterer Nasjonal arbeidsgruppe for håndhygiene, Folkehelseinstituttet og de regionale kompetansesentrene for smittevern til markering av 5. mai 2024. Årets budskap er: STOPP. TENK! Hansker – bare når det trengs!»
  Läs mer

 • Bilde
  Husk frist for lav påmeldingsavgift NTFs midnattssolsymposium!
  Dersom du ønsker å delta på årets Midnattssolsymposium bør du handle raskt - fristen for lav påmeldingsavgift nærmer seg med stormskritt, og 1. mai økes deltakeravgiften med 500 kr.
  Läs mer

 • Bilde
  Handelsbanken senker lånerenten for foreningsmedlemmer
  Endringene innebærer at rentene blir enda mer attraktive for NTFs medlemmer i Handelsbanken. For nye kunder vil rentene gjelde fra 16. april 2024, og fra 26. april for eksisterende lån og innskudd.
  Läs mer

 • Bilde
  Fellesordningen for AFP og Tannlegeforeningen
  Til orientering for de tannlegevirksomhetene som har tariffavtale med sine sekretærer.
  Läs mer

 • logo TSE
  Høstens TSE kurs er klare!
  Høstens TSE moduler går av stabelen i Stavanger, Hamar og Fredrikstad/Moss. Alle tre moduler har nå åpnet for påmelding.
  Läs mer

 • Bilde
  Verdens helsedag 2024
  Verdens helsedag markeres årlig 7. april. Hvert år velges et nytt tema som skal sette søkelys på spesifikke problemområder og prioriteringer innen global helse. I år er temaet "Min helse, min rett" som blant annet setter fokus på alles rett til å ha tilgang til helsetjenester av god kvalitet, også under krig og konflikter.
  Läs mer

 • Bilde
  Anne Farseth blir ny generalsekretær i NTF
  Rett før påske ble det klart at Anne Farseth har takket ja til stillingen som ny generalsekretær for NTF.
  Läs mer

 • Bilde
  Ny layout i A+ Medlemsappen
  I appen vår, "A+ Tannlegeforeningen", får du alle dine medlemsfordeler samlet på ett sted – rett i lomma! Nå har appen fått en etterlengtet makeover, og dette feires i tiden fremover med ulike konkurranser, økte medlemsrabatter og ekstraordinære tilbud som du bare finner i appen.
  Läs mer

 • Bilde
  NTF fordømmer angrep på sykehus i Gaza
  Den norske tannlegeforening støtter fordømmelsen av Israels angrep på al-Shifa-sykehuset i Gaza. Nå må en umiddelbar våpenhvile på plass og befolkningen i Gaza sikres humanitær hjelp.
  Läs mer

 • Bilde
  Nytt webinar; «Oral medisin og oral patologi - et teamarbeid om en sykdom»
  Bli med på webinar og få en oppfriskning i det diagnostiske arbeidet og hvilke lidelser som vil kunne kreve henvisning videre til spesialist.
  Läs mer

 • Bilde
  God påske!
  Sekretariatet holder påskestengt hele uke 13, og har kun begrenset telefonvakt kl 10-14 mandag til onsdag. Vi er på plass igjen fra tirsdag 2. april.
  Läs mer

Innledning

Innhold

Sist oppdatert: 8. mai 2023